chestiuni tehnice
-
chestiuni tehnice
ma poate ajuta si pe mine cine?nu imi mai deschide manualul de utilizare si am o nelamurire.va multumesc!
Va rog sa acordati mai multa atentie la modul de postare pe forum. Ati postat la "Legislatie" o problema ce tine de chestiuni tehnice.
Pentru a va deschide helpul, trebuie sa descarcati de pe prima pagina a siteului si sa reinstalati, ca si cum ati actualiza, versiunea completa a programului - fisierul SetupC.exe
Atentie!!!! Nu va logati in contul dvs de utilizator si nu instalati versiunea de actualizare, ci programul complet.
Pentru a va deschide helpul, trebuie sa descarcati de pe prima pagina a siteului si sa reinstalati, ca si cum ati actualiza, versiunea completa a programului - fisierul SetupC.exe
Atentie!!!! Nu va logati in contul dvs de utilizator si nu instalati versiunea de actualizare, ci programul complet.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
fie , te iertammihailescul328 scrie:va multumesc si ma scuzati ca am postat intrebarea la Legislatie dar mi-a atras atentia ceva acolo si am uitat ca nu sunt la departamentul de chestiuni tehnice atunci cand am postat intrebarea

“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
- munteanud411
- munteanud411
- teodorg133
Intreb daca e vreo probl.tehnica, sau...nu stiu de ce azi, cand am facut decl.la somaj..imi da eroare ca nu poate face fiserele cap.1 si cap2 pt somaj....si asta la 3-4 firme...2-3 au mers...nu inteleg de ce ?....ca doar lucrez pe Saga de 2 ani...si nu am avut probleme cu declaratiile pana acum >>> a mai patit cineva ???....poate ma ajutati cu un raspuns !! 

[color=red] "Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi".
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx
[/color]
chestiuni tehnice
acelasi lucru l-am patit si eu la delaratiile pentru CAS . Ce sa fie oare de vina ? Ne poate ajuta cineva ?
- teodorg133
- teodorg133
NU e somaj tehnic, este contractul suspendat pe o per de 3 luni, are concediu fara plata din motive de studii... 

[color=red] "Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi".
[/color]
[/color]
-
Si eu am probleme cu declaratia de somaj dupa ce am instalat actualizarea......
Cand vreau sa-l trimit pe mail, imi da eroare.
Free Image Hosting by ImageBam.com
Cand vreau sa-l trimit pe mail, imi da eroare.

Free Image Hosting by ImageBam.com
@teodorg133
În acest caz, salariatul face cerere şi în baza cererii, îi introduceţi în panoul detalii numărul de zile de concediu fără plată, în fiecare lună.
Paşii sunt:
- generaţi statul, dar nu-l validaţi
- vă poziţionaţi, în stat, pe numele acelui salariat, şi apăsaţi butonul "Detalii" apoi "Modific".
- completaţi la numărul de zile de concediu fără plată şi salvaţi
- apăsaţi "Actualizare date"
@ferenczg831
Eroarea indică faptul că deja s-a generat un mail către şomaj şi trimiterea lui a fost întreruptă sau nu s-a finalizat.Dacă deschideţi clientul de mail probabil veţi găsi mesajul în Outbox.
Pentru a nu mai avea probleme, procedaţi astfel pe viitor: înainte de a trimite declaraţiile pe mail, deschideţi clientul de mail folosit şi cu acesta deschis, trimiteţi declaraţiile.
În acest caz, salariatul face cerere şi în baza cererii, îi introduceţi în panoul detalii numărul de zile de concediu fără plată, în fiecare lună.
Paşii sunt:
- generaţi statul, dar nu-l validaţi
- vă poziţionaţi, în stat, pe numele acelui salariat, şi apăsaţi butonul "Detalii" apoi "Modific".
- completaţi la numărul de zile de concediu fără plată şi salvaţi
- apăsaţi "Actualizare date"
@ferenczg831
Eroarea indică faptul că deja s-a generat un mail către şomaj şi trimiterea lui a fost întreruptă sau nu s-a finalizat.Dacă deschideţi clientul de mail probabil veţi găsi mesajul în Outbox.
Pentru a nu mai avea probleme, procedaţi astfel pe viitor: înainte de a trimite declaraţiile pe mail, deschideţi clientul de mail folosit şi cu acesta deschis, trimiteţi declaraţiile.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.