Ambalaje
-
Ambalaje
Se ia marfa de la o firma iar ambalajele sunt returnabile iar la sf. colaborarii se returneaza mai multe ambalaje decat s-au dat pentru a se achita o ultima factura cum se inregistreaza corect va multumesc
-
-
intreb."Se ia marfa de la o firma iar ambalajele sunt returnabile iar la sf. colaborarii se returneaza mai multe ambalaje decat s-au dat pentru a se achita o ultima factura cum se inregistreaza corect va multumesc"
rasp. "Printr-o factura de vanzare care va fi contata in venturi exceptionale.
Alegem NEDEFINIT cand facem factura si trecem acolo acele ambalaje cu denumire completa cantitate si pret.
Ce sa facem daca ne-au inflorit ambalaje in curte?!"
intreb. "in cazul in care nu exista intrare ( au fost date de cineva care numai avea nevoie de ele) ce se poate face"
eu am inregistrat ambalaje returnabile 4091= 401 cu valoare ambalajelor fara TVA .Acum am sold in 4091.Va rog daca poate sa ma ajute cineva sa inregistrez corect. Va multumesc
rasp. "Printr-o factura de vanzare care va fi contata in venturi exceptionale.
Alegem NEDEFINIT cand facem factura si trecem acolo acele ambalaje cu denumire completa cantitate si pret.
Ce sa facem daca ne-au inflorit ambalaje in curte?!"
intreb. "in cazul in care nu exista intrare ( au fost date de cineva care numai avea nevoie de ele) ce se poate face"
eu am inregistrat ambalaje returnabile 4091= 401 cu valoare ambalajelor fara TVA .Acum am sold in 4091.Va rog daca poate sa ma ajute cineva sa inregistrez corect. Va multumesc
Le înregistraţi ca plus în gestiune sau faceţi un act de primire în gestiune cu titlu gratuit şi le evaluaţi.Valoarea lor o înregistraţi în 381. Doar cele ce circulă în sistem de predare-restituire se înregistrează prin 4091. Este logic să aveţi sold la 4091. Cu ce aveţi în plus înregistraţi-vă cum v-am spus.Este esenţial să aveţi un act de la cel ce vi le-a dat gratuit.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.