eroare bon consum

Posteaza aici informatii despre erorile care ti-au aparut.
Încuiat
paturcab

eroare bon consum

#1 Mesaj de paturcab »

Buna ziua. Am lucrat pana acum pe versiunile separate C si S. De la 1 ianuarie am inceput pe versiunea integrata. Am facut preluarea de date din versiunile separate si totul a fost ok. Problema este ca acum, pe noua versiune, nu mi se genereaza automat notele contabile la bonurile de consum. Multumesc celor care ma pot ajuta.

tomac

#2 Mesaj de tomac »

In cazul lucrului cu articole (cu stocuri) nota contabilă se generează la finele lunii, prin ecranul de închidere lună, la apăsarea butonului "Înregistrare operaţii contabile aferente stocurilor"
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

rimboim

EROARE BON DE CONSUM

#3 Mesaj de rimboim »

am incercat sa gasesc un raspuns aici pentru problema mea dar nu am reusit: dupa ce am facut update la versiunea 340 nu mai reusesc sa fac bonul de consum, antetul e ok dar cand incerc sa bag articolele in partea de jos programul nu imi mai vede nici un articol din gestiunea selectata . Pana acum nu am mai avut o astfel de problema la versiunile anterioare. Oare este o problema a versiunii actuale? sau trebuie sa mai fac ceva anume ?multumesc anticipat

mi s-a sugerat sa verific stocul pe gestiunea respectiva este ok e singura gestiune pe care lucrez lucrez pe saga din ianuarie si am mai facut pana acum bonuri de consum in fiecare luna si nu am avut probleme. Acum pur si simplu incerc sa fac ce am mai facut dar nu imi vede absolut niciun produs si asta se intampla doar cand incerc sa fac bonul de consum, in rest e totul perfect.

tomac

#4 Mesaj de tomac »

Ceea ce vreţi să daţi în consum sunt bunuri de natura stocurilor ce pot fi consumate? Dacă da, în Fişiere - Tipuri de articole aveţi bifat atributul "Consumabil" la acel tip de articol?

rimboim

bon de consum

#5 Mesaj de rimboim »

multumesc tare mult am gasit de unde era buba ...... nu imi dau seama in ce moment am intrat si din greseala am debifat consumabil din "tipuri de articole si servicii" la categoria "marfuri" care sunt si stocabile si vandabile. Acum am bifat si consumabil si totul a revenit la normal.
multumesc inca odata, o zi placuta in continuare

tomac

#6 Mesaj de tomac »

Eu aş avea o observaţie. mărfurile nu se consumă.

rimboim

BON DE CONSUM COLECTIV

#7 Mesaj de rimboim »

pai si in acest caz cum as putea sa fac corect un bon de consum colectiv ? pt k noi luam din marfa pe care o avem in magazin pt uzul nostru personal in firma. care ar fi procedura corecta in acest caz? ce imi sugerati?

si inca ceva ... la noi nu se stie in ce moment ce vom lua din marfa care este la vanzare din magazin si in ce cantitati pt consum colectiv.

multumesc pt observatie :d

rimboim

bon de consum

#8 Mesaj de rimboim »

exista vreo solutie in cazul acesta ?

ferenta

Re: BON DE CONSUM COLECTIV

#9 Mesaj de ferenta »

parerea mea este ca dvs. acordati avantaje in natura salariatilor...

tomac

#10 Mesaj de tomac »

Singura soluţie este să faceţi un transfer din marfă în consumabile şi abia apoi să faceţi bon de consum.

rimboim

Re: BON DE CONSUM COLECTIV

#11 Mesaj de rimboim »

ferenta scrie:parerea mea este ca dvs. acordati avantaje in natura salariatilor...
ne bucuram de angajatii nostri 8) :wink:

Încuiat