DECLARATII MAIL
-
DECLARATII MAIL
VA ROG SA MA AJUTATI! CUM SE TRIMIT DECLARATII PE MAIL DIN PROGRAM, AM CAUTAT SA MA INFORMEZ SI NU AM GASIT, DATI-MI UN LINK, VA ROG. MULTUMESC
Declaratiile care se pot trimite pe e-mail (acolo unde se prevede aceasta posibilitate, adica acele entitati catre care se trimit accepta acest lucru) sunt (dupa caz)
- CAS (se apasa pe ANEXA 1.2 verso iar jos in dreapta exista un dreptunghi unde se trece adresa de email de destinatie.
- Declaratia de somaj (langa butonul inregistrare pe discheta se gaseste un buton numit TRIMITE FISIERE PE EMAIL)
- Declaratia de sanatate (exista uin buton ca la somaj si mai exista inca o casuta pentru a trece acolo adresa de email)
- Declaratia CCI, la fel
- Declaratia catre ITM se salveaza pe discheta si se incarca direct pe site-ul ITM din fiecare judet in parte.
Toate aceste butoane si casute pentru trimiterea pe email, se gasesc:
Operatii----->State de salarii---->Si aici sunt insirate butoane pentru fiecare declaratie in parte.
SAGA si-a castigat atatia adepti in mare parte datorita usurintei cu care toate aceste declaratii tampite se completeaza automat.
- CAS (se apasa pe ANEXA 1.2 verso iar jos in dreapta exista un dreptunghi unde se trece adresa de email de destinatie.
- Declaratia de somaj (langa butonul inregistrare pe discheta se gaseste un buton numit TRIMITE FISIERE PE EMAIL)
- Declaratia de sanatate (exista uin buton ca la somaj si mai exista inca o casuta pentru a trece acolo adresa de email)
- Declaratia CCI, la fel
- Declaratia catre ITM se salveaza pe discheta si se incarca direct pe site-ul ITM din fiecare judet in parte.
Toate aceste butoane si casute pentru trimiterea pe email, se gasesc:
Operatii----->State de salarii---->Si aici sunt insirate butoane pentru fiecare declaratie in parte.
SAGA si-a castigat atatia adepti in mare parte datorita usurintei cu care toate aceste declaratii tampite se completeaza automat.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
Eu asa stiam ca se poate depune doar prin completare online pe https://itmonline.inspectiamuncii.ro/it ... =loginpage.paturcai scrie:- Declaratia catre ITM se salveaza pe discheta si se incarca direct pe site-ul ITM din fiecare judet in parte.
Imi dai si mie mai mult informatii in ceea ce priveste incarcarea?
Multumesc.