Declaratie rectificativa

nistorr

Declaratie rectificativa

#1 Mesaj de nistorr »

Va rog sa-mi spuneti daca pot sa fac o declaratie rectificativa la alta declaratie rectificativa...deoarece....la 25.07.06 cand trebuia depusa declaratia 100 nu am avut actele lucrate am declarat impozit pe profit cu valoare "zero"...dupa ce am lucrat actele am dus declaratie rectificativa cu o valoare " 1000 " pe care am si platit-o...iar mai tarziu, verificand actele am constatat ca am gresit valoarea pe care am corectat-o cu rectificativa si ca nu trebuia de fapt sa declar impozit pe profit cu valoarea " 1000 ' ci cu valoarea "zero" cum declarasem initial...
Acum eu ce fac....banii platiti sunt platiti...asta este...dar intreb si eu ...pot sa fac o alta declaratie rectificativa si sa ramana suma platita in avans...ce sa faci...asta este cand te grabesti....
Ajutati-ma cu un raspuns...
Va multumesc

septimiuv

#2 Mesaj de septimiuv »

se poate
faci rectificativa din 1000 in 0

tomac

#3 Mesaj de tomac »

Da. Se poate. La art.81 din codul de procedură fiscală se spune doar atât:
"Declaraţiile fiscale pot fi corectate de către contribuabil, din proprie iniţiativă."
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

nistorr

#4 Mesaj de nistorr »

Deci pot sa fac declaratie rectificativa chiar daca am mai facut o decl. rectificativa pentru aceeasi obligatie la aceeasi perioada ?
A-ti avut cazuri..?
La administratie imi primeste declaratia...?...pt ca am vorbit cu cineva de acolo si mi-a raspuns ca nu prea se poate...sa se informeze...ce credeti ..?
Mai astept un raspuns...si multumesc pentru celelalte...

tomac

#5 Mesaj de tomac »

Eu nu am avut astfel de caz, dar ştiu pe cineva care a depus vreo 6 :D rectificative pentru aceiaşi perioadă, şase nu una sau două. Şi i le-au primit pe toate. Nu văd ce i-ar împiedica să le primească. Aşa cum am scris, prin codul de procedură fiscală nu eşti limitat ca număr de declaraţii rectificative. La o adică poţi greşi chiar rectificativa. Spre exemplu acum 2 ani, din greşeală folosind programul de la MF, am uitat să anulez acel zero pe care acesta îl pune implicit şi în loc să declar 4 milioane, am declarat 40 de milioane la una din obligaţii şi am realizat doar la câteva zile după ce am depus-o.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

nistorr

#6 Mesaj de nistorr »

Multumesc frumos pentru raspuns
Deci pot sa fac.. :D asta este bine...la o adica daca fac "figuri" sa stiu ce sa le raspund.

buldanc

declratie rectifictiva

#7 Mesaj de buldanc »

OK . Si eu am trimis rectificativa la restificativa , si nu am avut probleme.

paharutc

#8 Mesaj de paharutc »

poti sa faci 710 cate vrei, doar sa nu fie firma in executare....altfel faci corectie materiala.

lazarh

#9 Mesaj de lazarh »

Am o factura de la furnizor neinregistrata in luna iunie.Am depus declaratiile, am achitat impozitul pe profit, TVA-ul.
Trebuie sa depun rectificativa 710?
Sau sa las pe luna iulie inregistrarea facturii.Cum este corect?

tudorachea

#10 Mesaj de tudorachea »

SA DEPUI RECTIFICATIVA

Scrie răspuns