state rectificative

mihalai

state rectificative

#1 Mesaj de mihalai »

Buna dimineata

Va rog frumos sa-mi spune-ti si mie cum se pot face state rectificative in Saga .

paturcai

#2 Mesaj de paturcai »

Se face Statul corect cum trebuie sa fie si se insoteste de o explicatie semnata si stampilata.
Am tiparit primul stat - cel gresit - si l-am depus.
Ma duc in SAGA, devalidez acel Stat si-l fac corect, il validez, si scriu de mana in titlu:
STAT DE PLATA - RECTIFICATIV.
Adresa de inaintare se face simplu:
Catre,
ITM....
Inaintam alaturat Stat rectificativ pentru luna XX intrucat dintr-o regretabila eroare la intocmirea statului de plata nu s-a actualizat baza de date, fapt ce a condus la omiterea/inregistrarea eronata pentru salariatul nostru .... a unor date nereale.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

mihalai

#3 Mesaj de mihalai »

Multumesc mult de tot pentru ajutor.
O zi buna va doresc.

tomac

#4 Mesaj de tomac »

Eu am o nedumerire: dacă în legislaţie nu există noţiunea de "stat de plată rectificativ", de ce vă încăpăţînaţi să o folosiţi?Pentru că vor cei de la ITM, cărora se pare că le place acest cuvînt - rectificativ?
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

gainaa589

Re: state rectificative

#5 Mesaj de gainaa589 »

Trebuie sa fac state rectificative, ptr tot anul 2009, inclusiv declaratii, plati si tot ceea ce implica, avand salariile a doi angajati mai mici decat trebuia...am si alte optiuni? Avand in vedere ca nu mai trebuie mers cu statele la ITM, sa centralizez cumva toate platile si sa fac modificarea acum, ptr anul 2009..
Ce solutii am?

Va multumesc anticipat!

herganiec

Re: state rectificative

#6 Mesaj de herganiec »

depinde de sume, cat de mici sunt. calea cea mai usoara ar fi sa le retineti in fiecare luna o anumita suma din salariu ceea ce au primit in plus in anul 2009 si nu mai trebuie sa faceti rectificative la 2009.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

Scrie răspuns