transferuri intre gestiuni

ionescuc449

transferuri intre gestiuni

#1 Mesaj de ionescuc449 »

Am doua gestiuni: un magazin (global valoric) si un depozit (cantitativ valoric).
vreau sa fac transfer din magazin in depozit ca apoi sa fac un bon de consum din depozit. deci noi facem lucrari de instalatii unde folosim si o parte din produsele din magazin
cand fac transferul din magazin in depozit, nu-mi scoate produsele la pretul la care exista (adica pret de vanzare fara TVA) ci la un pret total diferit. de ce?

tomac

#2 Mesaj de tomac »

Adica? La ce pret va scoate?
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

ionescuc449

#3 Mesaj de ionescuc449 »

am reusit sa rezolv aceasta problema, descarcand manual gestiunea.
in schimb nu stiu cum sa fac sa imi apara acest bon de transfer in raportul de gestiune.
un utilizator mai vechi al programului Saga mi-a sugerat sa declar "doua gestiuni" pentru magazin, una in care sa spun cantitativ valorica si sa bifez
"la pret de vanzare" si una in care sa spun "global valorica" in care sa trec analiticele. ambele "gestiuni" au acelasi cod.
sa fie de la aceasta setare, oare?

tomac

#4 Mesaj de tomac »

Probabil. În niciun caz nu e bine să daţi acelaşi cod unor gestiuni ce sunt diferite. Un răspuns concret primiţi doar dacă vă vede cineva baza de date.

ionescuc449

#5 Mesaj de ionescuc449 »

stiti pe cineva care ar putea sa faca asta?
sa ma ajute in aceasta problema?

ionescuc449

#6 Mesaj de ionescuc449 »

si mai e ceva: cand fac un bon de transfer din magazin in depozit, daca il listez totalul bonului este 881.26 dar in partea de sus a ecranului unde sunt bonurile de transfer (dupa validare) valoarea este de numai 626.68 de ce oare?

eugen01

#7 Mesaj de eugen01 »

poate descarcati pe bon un articol care nu este in aceea gestiune (ex.din Marfuri descarc...cablu electric)...sau un anumit articol, e incadrat in alt tip de articol (pot sa am cablu electric..materie prima..dar il descarc ca si Alte consumabile)...sau articolul respectiv nu are intrare la data descarcarii (caz in care Saga avertizeaza ca se descarca un articol anterior intrarii)..

tomac

#8 Mesaj de tomac »

Trimiteti o salvare a bazei de date la SAGA explicind cit mai detaliat ce probleme intimpinati

mogaa

#9 Mesaj de mogaa »

Ma scuzati ca intervin pentru o problema care s-a discutat pe forum,dar eu nu am inteles bine,daca vreau sa fac aviz si nir din program in legatura cu transferul global-valoric intre magazine cum fac notele contabile pentru adaosul si tva-ul transferat?
Nu veau sa va suparati pe mine ca insist si va rog sa ma lamuriti
Multumesc

Scrie răspuns