revisal
-
revisal
Am depistat faptul ca desi am completat toate datele privind unele modificari in revisal acestea nu se salveaza - la fiecare modificare din baza de date trebuie inregistrate si cele anterioare exemplu am facut o angajare am completat toate datele necesare le-am salvat la inchiderea contractului de munca am observat ca datele de inceput nu mai exista desi revisalul a fost salvat si depus la ITM pentru a putea opera inchiderea contractului a trebuit sa preiau din nou angajarea si dupa aceea modificarea contractului
Nu se poate aşa ceva. E imposibil. Este posibil doar dacă faceţi salvare-restaurare din locaţii diferite, fără a actualiza informaţiile pe ambele PC-uri.Spre exemplu introduceţi date despre salariaţi pe PC1 fără informaţii în revisal, faceţi salvare şi o restauraţi pe PC2. Pe PC2 faceţi stat de plată. Pe PC1 introduceţi date despre contracte în registrul de evidenţă generaţi revisal şi-l raportaţi.Apoi restauraţi o salvare de pe PC2 ce conţine statele de plată.Logic acestea nu vor conţine şi informaţiile despre revisal pentru că ele au fost introduse pe PC1 şi s-au pierdut la restaurarea datelor de pe PC2.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.