Buna ziua,
O firma lucreaza cu mai multi furnizori cu acelasi cod fiscal (ocoale silvice), de la care cumpara lemn. Si cand introduc furnizorii, ma intreaba daca vreau sa continui. Eu ii dau "da" si introduc soldurile si cui-urile (care sunt identice la ocoale, fiind subunitati ale directiei silvice).
Nu voi avea probleme pe viitor din aceasta cauza, la declaratii, sau...etc?
Multumesc
acelasi cod fiscal
nu e nici o problema.
eu am aceeasi problema la clientul Carfour cu 5-6 locatii care au acelasi cod fiscal si le dau marfa zilnic. le-am deschis separat cont doar ca au acelasi cod fiscal. situatiile sunt ok.
ideea e ca daca vreau sa stiu la clientul Carfour TOTAL cat are de plata , trebuie sa le adun separat, sau sa fac la grupa CLIENTI <Carfour> si le am in lista doar pe ele, cand ma intereseaza.
eu am aceeasi problema la clientul Carfour cu 5-6 locatii care au acelasi cod fiscal si le dau marfa zilnic. le-am deschis separat cont doar ca au acelasi cod fiscal. situatiile sunt ok.
ideea e ca daca vreau sa stiu la clientul Carfour TOTAL cat are de plata , trebuie sa le adun separat, sau sa fac la grupa CLIENTI <Carfour> si le am in lista doar pe ele, cand ma intereseaza.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Aceasta problema sa poate rezolva si altfel.herganiec scrie:ideea e ca daca vreau sa stiu la clientul Carfour TOTAL cat are de plata , trebuie sa le adun separat, sau sa fac la grupa CLIENTI <Carfour> si le am in lista doar pe ele, cand ma intereseaza.
Adaugi un client 4111.00101 Carfour si salvezi (astfel s-a creat in planul de cont 4111.00101 Carefour), dupa care modifici in 4111.00101.01 Carfour mag X, dupa care mai creezi cate doresti, astfel ii drept ca la situatii clienti o sa ai separat situatia, dar daca te uiti pe fisa contului 4111.00101 o sa ai un total.
-
cod de indentificare fiscala la reg de cumparari
Referitor la codul fiscal al furnizorului am si eu o problema si va rog daca puteti sa ma ajutati sa o rezolv ; se introduce un furnizor cu toate datele;c.u.i adresa etc ,se inregistreaza mai multe intrari de marfuri la furnizorul respectiv ,la sfarsitul lunii cand se listeaza jurnalul de cumparari la furnizorul de mai sus apare o data c.u.i-l lui iar alta data coloana respectiva este fara nr. c.u.i.-lui .Cum as putea remedeia acest lucru . Cine ma poate ajuta ii multumesc anticipat.