actualizare program
actualizare program
nu am facut actualizarea cu versiunea 3.0.340. Acum vreau sa fac actualizarea cu noua versiune 3.0.341 si nu merge. Are legatura cu faptul ca nu am actualizat versiunea anterioara?
Re: actualizare program
daca nu va mers atualizarea,coatuc scrie:nu am facut actualizarea cu versiunea 3.0.340. Acum vreau sa fac actualizarea cu noua versiune 3.0.341 si nu merge. Are legatura cu faptul ca nu am actualizat versiunea anterioara?
descarcati programul complet ver.341 pe calculator si instalati-l tot acolo unde il aveti acum instalat ver 340.
va face actualizarile de rigoare fara sa pierdeti nimic din date.
Ultima oară modificat Vin Sep 04, 2009 11:24 am de către herganiec, modificat 1 dată în total.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
da, descarcati programul complet de pe site, in calcualtorul dvs. il instalati tot acolo unde aveti acum instalat Saga (de obicei este C:\SAGA 3.0\)
dupa instalare intrati in program, o sa vi se solicite codul de activare si apoi o sa fie ok. veti regasi toate firmele care le aveti.
succes!
dupa instalare intrati in program, o sa vi se solicite codul de activare si apoi o sa fie ok. veti regasi toate firmele care le aveti.
succes!

“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)