despre banci
despre banci
buna dimineata tuturor,
vreau sa va intreb cu ce banci mai lucrati si daca sunteti multumiti de comisioane, over-night-uri,etc.Noi lucram cu BCR-ul,dar suntem nemultumiti de comisioane,de faptul ca nu accepta overnight decat de la 100000 in sus si am vrea sa ne mutam contul.Facem si cercetari directe,dar ,un sfat in plus nu strica.Multumesc.
vreau sa va intreb cu ce banci mai lucrati si daca sunteti multumiti de comisioane, over-night-uri,etc.Noi lucram cu BCR-ul,dar suntem nemultumiti de comisioane,de faptul ca nu accepta overnight decat de la 100000 in sus si am vrea sa ne mutam contul.Facem si cercetari directe,dar ,un sfat in plus nu strica.Multumesc.
-
La Raiffeisen comision lunar administrare cont 30 lei si iau comision la depunere numerar. Momentan lucrez cu Libra, fara comision la depunere, comision administrare 4 lei lunar, comisioane la plati - incasari mai mici decat la Raiffeisen, internet banking, in plus am luat un credit fara garantii de 30000 acordat doar pe baza de contracte de p.s. contabile.
Numai faptul ca au acele minunate extrase de cont, mi-as da toata averea sa am cont deschis la Transilvania.
Nu mai zic ca as lucra extrasele de cont si-n-culare si-n-sculare.
N-am puterea sa desfiintez cateva Banci numai pentru modalitatea in care fac extrasele de cont:
- Prima TRANSILVANIA
- PIRAEUS
- BANCPOST
Pana si CECBANK are extrase mai inteligibile decat TRANSILVANIA.
Dl. CiuleiL probabil ca nu a vazut extrase de cont de la TRANSILVANIA In momentul in care iei un credit de la ei.
Nu doresc sa-l vada!
Nu mai zic ca as lucra extrasele de cont si-n-culare si-n-sculare.
N-am puterea sa desfiintez cateva Banci numai pentru modalitatea in care fac extrasele de cont:
- Prima TRANSILVANIA
- PIRAEUS
- BANCPOST
Pana si CECBANK are extrase mai inteligibile decat TRANSILVANIA.
Dl. CiuleiL probabil ca nu a vazut extrase de cont de la TRANSILVANIA In momentul in care iei un credit de la ei.
Nu doresc sa-l vada!
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!