Din nou somaj tehnic

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
mocanuf

Din nou somaj tehnic

#1 Mesaj de mocanuf »

Imi cer scuze ca revin cu acest topic dar personal abia acum ma confrunt cu aceasta problema. Nu am vrut sa postez am cautat in topicurile mai vechi numai ca nu am inteles. In ultima versiune Saga 342 la salariati la Detalii nu imi apare nicaieri somaj tehnic. De aici m-am blocat.

Am incercat sa citesc si la Manual de utilizare la Declaratii salariati nicaieri nu gasesc sa se pomeneasca de somaj tehnic. Sper sa gresesc.

As dori daca cineva ma poate ajuta exact cum trebuie definit salariul de 75%, implicit si declaratiile.

Va multumesc mult pentru sprijin.

apetrem

#2 Mesaj de apetrem »

Direct in state salarii, la detalii.

mocanuf

#3 Mesaj de mocanuf »

Ok, dar nu imi apare nici o optiune cu somaj tehnic. Asta nu inteleg, imi apare neimpozitat , fara contributii sanatate salariat, fara contributii sanatate societate, fara contributii CCI, pensionar, norma pe zi, ora pe luna. Cum bifez sau ce trebuie setat pentru plata salariatului cu 75%? Va rog mult sa ma ajutati.

apetrem

#4 Mesaj de apetrem »

Am zis direct in statul de plata, unde completezi, la detalii, nr. zile somaj tehnic.
In fisierul de salariati nu se schimba nimic.

mocanuf

#5 Mesaj de mocanuf »

Scuze. Am gasit. Multumesc mult.

bolbai

#6 Mesaj de bolbai »

In cazul in care un angajator isi intrerupe temporar activitatea la o sectie pe o perioada de 3 luni, urmatoarele 3 luni la o alta sectie si tot asa, va intreb, dupa parerea vioastra, scutirea la plata contributiilor se acorda pentru angajator pe perioada primelor 3 luni,sau pe fiecare angajat in parte? MentioneZ ca cele 3 luni de intrerupere sunt una in continuarea celeilalte.
Ioana B

Scrie răspuns