recuperare firma
recuperare firma
lucrez pt.mai multe firme si am sters din greseala doua firme iar acum nu stiu sa le recuperez ma poate ajuta cineva????
daca ati facut salvari in mod curent, Administrare>IntretinereBD>Restaurare(ultima arhiva)...dar ATENTIE...prin aceasta metoda se restaureaza toata baza de data cu datele din ultima salvare(deci toate firmele!!).Nu stiu daca se pot restaura numai anumite foldere din salv-bd, adica..daca a trecut mai mult timp de la ultima salvare sa fie de munca numai la cele 2 firme...plus ca ar trebui sa stiti ce "nume" aveau acele firme (0001, 0002 etc..??)...
recuperare firma
pb.este ca din restaurare nu imi mai apar firmele sterse iar folderul din partitia unde e salvata Saga nu stiu sa il preiau.
-
Firmele sterse se regasesc in FOLDERUL SAGA C, avand inaitea denumirii (Codul firmei) o linie (ca exemplu _0008) Aici gasesti datele firmei respective asa cum au fost ele inregistrate inainte de a le sterge.
Un economist este un expert care va stii maine de ce lucrurile pe care le-a prevestit ieri nu s-au intamplat astazi.
asta am gasit si eu dar nu stiu cum sa restaurez firma si sa recuperez datele din dosarul(_000x)paidolat181 scrie:Firmele sterse se regasesc in FOLDERUL SAGA C, avand inaitea denumirii (Codul firmei) o linie (ca exemplu _0008) Aici gasesti datele firmei respective asa cum au fost ele inregistrate inainte de a le sterge.
1.Crează o firmă nouă, la care pui denumirea firmei şterse initiaţ.
2.Validează preluarea datelor, pe zero
3.Ieşi din SAGA
4.Intră în folderul în care ai instalat SAGA, cu Windows Explorer
5.Redenumeşte folderul ce are codul firmei nou create: de exemplu din 0010 în 0010_nou
6.Redenumeşte folderul ce are ca denumire codul firmei şterse şi simbolul "_" în faţa denumirii, în codul firmei noi: de exemplu - dacă iniţial firma a avut codul 0005 şi a fost ştearsă, datele se vor regăsi în _0005, iar dacă firma nou creată va avea codul 0010 atunci redenumirea va fi din _0005 în 0010
3.Ieşi din SAGA
5.Redenumeşte folderul ce are codul firmei nou create: de exemplu din 0010 în 0010_nou
6.Redenumeşte folderul ce are ca denumire codul firmei şterse şi simbolul "_" în faţa denumirii, în codul firmei noi: de exemplu - dacă iniţial firma a avut codul 0005 şi a fost ştearsă, datele se vor regăsi în _0005, iar dacă firma nou creată va avea codul 0010 atunci redenumirea va fi din _0005 în 0010
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
d-le TOMAC !tomac scrie:1.Crează o firmă nouă, la care pui denumirea firmei şterse initiaţ.
3.Ieşi din SAGA
V-AS RUGA sa explicitati pe-ntelesul unui novice pasii ce trebuie facuti
punctul 5= este vb de folderul programului noii firme?
punctul 6= in care foldere fac aceste redenumiri ....
ex ..merg in folderul .... redenumesc....
merg in filderul cutare....redenumesc
cam asa pe pasi de facut ar trebui sa-mi explicitati!
sper ca nu v-am stresat prea tare cu aceste amanunte cerute de
un novice in ale IT -lui!
multumesc frumos!
Nu vi se aplica procedura. Acea procedura este aplicabila celor ce si-au sters firma din tabela de firme si doresc sa o recreeze si sa recupereze datele asa cum au fost ele la momentul stergerii. Or nu este cazul dumneavoastra.
Va rog, sa nu mai postati acelasi mesaj in mai multe sectiuni ale forumului pentru ca, pe viitor, am sa vi le sterg pe cele postate in plus.
Va rog, sa nu mai postati acelasi mesaj in mai multe sectiuni ale forumului pentru ca, pe viitor, am sa vi le sterg pe cele postate in plus.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.