despre pagina"registru de evidenta fiscala"-calc.i

herganiec

#16 Mesaj de herganiec »

eneai123 scrie:
tomac scrie:Dacă firma a fost înregistrată în 2004 ca plătitoare de impozit pe profit, da, poţi depune acum 101 pentru 2004. Chiar dacă depăşeşti termenul de depunere. În mod normal cei de la fisc trebuiau să notifice firma pentru nedepunerea declaraţiei. Dacă nu au făcut-o, te duci şi o depui. Atenţie că trebuie să o întocmeşti în RON.
Scuze pt ca pun inca o intrebare: Cu ce program (din ce an) fac aceasta declaratie? Cu cel din 2005 sau cel din 2006?
cu cel din 2006 ultima (de obicei).
Cele mai vechi, chiar daca le ai nu mai sunt valabile din motiv de compatibilitate cu structurile mai noi. Ei la finante lucreaya cu ultima versiune.

tabacariue

#17 Mesaj de tabacariue »

La Reg.de evidenta fiscala din saga nu se tine cont de 6581 care eu cred ca e ch.nedeductibila,cum faceti?

septimiuv

#18 Mesaj de septimiuv »

tabacariue scrie:La Reg.de evidenta fiscala din saga nu se tine cont de 6581 care eu cred ca e ch.nedeductibila,cum faceti?
faci analitice... unele sunt deductibile, altele nu

tabacariue

#19 Mesaj de tabacariue »

Multumesc septimiu,imi spui care sunt si cum fac analitice,scuza-ma ca indraznesc prea mult.Multumesc.

septimiuv

#20 Mesaj de septimiuv »

tabacariue scrie:Multumesc septimiu,imi spui care sunt si cum fac analitice,scuza-ma ca indraznesc prea mult.Multumesc.
:shock:
vezi ca ai in meniu un buton "plan de conturi"... daca ma intrebi si cum lucrezi cu ele nu iti raspund :roll:

tabacariue

#21 Mesaj de tabacariue »

septimiu te rog sa ma scuzi,nu am vrut sa te necajesc,stiu sa fac analiticele,dar ma refeream la ch.deductibile si nedeductibile cum le recunoaste reg.de evidenta,ca tot dob.si penalitati vor fi,pe viitor poate voi intreba mai putin.

septimiuv

#22 Mesaj de septimiuv »

cand calculezi ai neste coloane "rulaj", "duma nedeductibila", "suma deductibila"... analiticul care este nedeductibil pui suma la nedeductibil si la deductibil o sa ai 0 sau cat ai tu deductibil...

tabacariue

#23 Mesaj de tabacariue »

Multumesc mult,am inteles si ma descurc cu ajutorul dat de tine.

Scrie răspuns