Daca societatea ....SRL are toate codurile caen in actul constitutiv si are deschis un singur cod pe societate cu constructii ,poate sa vanda produse la persoane fizice pe alt cod caen ?
Care sunt conditiile ca un SRL sa vanda la persoane fizice,(sediul social nu este un magazin de desfacere, depozit sau showroom).
Multumesc
cod caen
O societate poate detine cate coduri CAEN doreste, dar pentru utilizarea lor ai nevoie de puncte de lucru unde acea activitate specificata in codul CAEN se desfasoara.
Deci daca ai codul CAEN pe constructii ca activitate primara, nu poti vinde produse persoanelor fizice si nici juridice, constructiile din cate stiu eu vand doar servicii nu comert cu amanuntul catre populatie.
Deci daca ai codul CAEN pe constructii ca activitate primara, nu poti vinde produse persoanelor fizice si nici juridice, constructiile din cate stiu eu vand doar servicii nu comert cu amanuntul catre populatie.
-
firma este de constructii dar vrea sa se reprofileze pe altceva, si probabil ca va vinde persoanelor fizice
in legislatie se spunea mai demult ca societatile juridice nu au voie sa vanda decat la juridice, mai este acea lege in vigoare au nu?
Deci am dreptul sa vand la persoane fizice si ce pentru asta trebuie sa deschid vreun cod caen pentru vanzare online daca le am pe toate in actul constitutiv?
Multumesc
in legislatie se spunea mai demult ca societatile juridice nu au voie sa vanda decat la juridice, mai este acea lege in vigoare au nu?
Deci am dreptul sa vand la persoane fizice si ce pentru asta trebuie sa deschid vreun cod caen pentru vanzare online daca le am pe toate in actul constitutiv?
Multumesc