eroare la salvare date

Posteaza aici informatii despre erorile care ti-au aparut.
constantinc775

eroare la salvare date

#1 Mesaj de constantinc775 »

La iesirea din program cand incearca sa faca salvarea automat apare un mesaj de genul "Nu s-a creat arhiva contactati furnizorul". Cine poate sa-mi dea o solutie la acesta PROBLEMA.

tomac

#2 Mesaj de tomac »

Problema apare de cele mai multe ori, atunci cînd nu se instalează versiunea completă a programului, cea gratuită de pe prima pagină a siteului, în următoarele situaţii:
- după mutarea de pe un calculator pe altul a programului
- după reinstalarea sistemului de operare
În ambele situaţii trebuie obligatoriu instalată versiunea gratuită a programului.

Ca urmare, pentru a rezolva, descărcaţi versiunea gratuită a programului (fără să vă logaţi în contul dvs de utilizator) - fişierul SetupC.exe - ca şi cum aţi actualiza şi se va rezolva problema.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

struto

#3 Mesaj de struto »

am si eu o eroare la salvarea bazei de date, de fiecare data cand salvez, imi arhiveaza fara "PERSONAL" asa ca de fiecare data cand fac update la program... imi dispare tot ce e legat de salarii/salariati/state de plata tot tot din urma?

a mai patit cineva la fel ma puteti ajuta?

avramg

#4 Mesaj de avramg »

la salvarea datelor la una dintre firme imi da mesajul''cannot create file d:/30-09-2009-_zip 1102'''...ce inseamna asta?

tomac

#5 Mesaj de tomac »

Că pe partiţia D nu mai ai spaţiu, sau partiţia D este protejată la scriere sau cineva a şters acea arhivă, etc.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns