impozit forfetar

tirziu codreanum

impozit forfetar

#1 Mesaj de tirziu codreanum »

o societate s-a infiintat in 1992,dar in 2006,2007,2008,2009 pana in luna iulie, nu a desfasurat nici un fel de activitate.In luna iulie 2009,incepe activitatea,Pentru perioada in care nu a relizat venituri a depus la Administratia financiara declaratii ca nu desfasoara activitate,in 2009 a avut aprobare pentru derogatoriu de la impozitul forfetar.Nelamurirea mea este :
din iulie ce fel de impozit plateste? Impozitul Forfetar? Daca da la ce raporteaza activitatea din 2008 care apare cu venituri 0? :oops:

tomac

#2 Mesaj de tomac »

1.De ce postați la secțiunea dedicată programului de contabilitate bugetară întrebări ce țin de societăți comerciale și nu de instituții publice? Vă rog să postați corect pe viitor pentru că postînnd aiurea riscați să nu primiți răspuns la întrebări.
2.Nu există așa ceva: "aprobare pentru derogatoriu de la impozitul forfetar". Există regim derogatoriu pentru depuneri de declarații, în condițiile în care se înregistreayă inactivitate temporară, prin act de suspendare a activității, act înregistrat la registrul comerțului.
3.De plătit va plăti impozit pe profit.Trebuie să vă verificați și datele din vectorul fiscal. Va plăti suma cea mai mare dintre impozitul calculat după regulile cunoscute și impozitul mini aferent perioadei. Vedeți pe forum subiectele despre impozitul minim, că sunt destule, și veți găsi explicații mai detaliate.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns