impozit profit

badalaum

impozit profit

#1 Mesaj de badalaum »

Buna ziua! Am urmatoarea chestie: la trimestru cand inchid contul impozitului pe profit in registru fiscal se genereaza:impozit profit 1693.14; impozit profit contabilizat 1693 si imi ramane impozit profit de inregistrat 0.14.Va rog sa ma lamuriti cum inregistrez acest impozit in ce cont tot in 691? Fac vreun analitic sau cum? Multumesc!

paturcai

#2 Mesaj de paturcai »

Nu se inregistreaza in niciun fel. Prin validare, SAGA face nota contabila automat.
Banuiesc ca nu te referi la cei 0,14 lei.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

stoicat

Re: impozit profit

#3 Mesaj de stoicat »

badalaum
1.Bifati butonul ,,Rotunjit " din ecranul ,,Impozit pe profit ",jos colt din dreapta,si scapati de cei 0.14 lei.
2.Pentru a tipări formularul de registru de evidenţă fiscală, apăsaţi butonul Tipărire înainte de a apăsa Validez

badalaum

#4 Mesaj de badalaum »

daca rotunjesc imi ramane 1 si tot nu sunt lamurita cum sa inregistrez pe acest 1 leu , la registrul fiscal eu atasez si registrul generat de saga si nu am inregistrat pana acum decat impozitul pe profit datorat fara zecimale

tomac

#5 Mesaj de tomac »

Tipăriți registrul înainte de validare. După validare apare 1 leu, logic, în unele situații. Am mai explicat pe forum de ce apare acel leu. Bifați opțiunea "Rotunjit" pentru ca înregistrarea sumei datorate să se facă cu valori întregi.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns