Windows XP nou pe compul care-i "server" la retea

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
ionf742

Windows XP nou pe compul care-i "server" la retea

#1 Mesaj de ionf742 »

Salve!
Trebuie sa reinstalez Windowsul (XP) pe compul care-l am drept server in retea. Adica pe el este baza de date a SAGA. Pe langa el, mai sunt inca 4 compuri. Care sunt pasii ce trebuie sa-i urmez astfel incat sa nu pierd nimic din baza de date actuala si sa fac acelasi comp server?

Varianta 1:
Intru in Saga, Administrare - Intretinere baze de date - Meniul Salvare/Indexare, unde bifez "Salvarea datelor si in alta locatie (gen cealalta partitie a compului), Salvare date pentru toate firmele". Astept o vesnicie pana se salveaza totul (sunt multe firme create), apoi pot instala linistita Windowsul, din nou Saga C.3.0. ...
Ei, si de aici ce urmeaza?

Varianta 2:
Copiez tot de-i in directorul C:\Saga C.3.0 pe cealalta partitie, instalez XP-ul, instalez Saga C.3.0, copiez peste noul Saga C.3.0 ceea ce am salvat. In momentul asta nu o sa ma intrebe Saga de vreo parola? Precizez ca am Saga cu licenta.

Apoi fac Share la C:\Saga C.3.0 ... si toti pasii pt a-mi face din nou acest comp server pt retea.

Astept raspunsurile voastre ca sa ma apuc de treaba.
Nobody is perfect. I'm nobody!

paturcai

#2 Mesaj de paturcai »

Copiezi pe o alta partitie TOT DIRECTORUL
Dupa reinstalarea WINDOWS-ului copiezi acel director inapoi pe C:\ si abia apoi redescarci ultima vesriune FREE de pe site si o reinstalezi peste cealalta.
In rest, SUCCESE!
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

ionf742

#3 Mesaj de ionf742 »

Am inteles. Multumesc frumos.
Nobody is perfect. I'm nobody!

Scrie răspuns