Am mai multe gestiuni si vreau sa transfer o parte din marfa de la o gestiune la alta cum trebuie sa procedez ? Cum se poate inregistra in SAGA C transferul de marfa de la o gestiune la alta avand in vedere ca am gestiuni distincte si fiecare gestiune are analitice ?
Multumesc !
Transfer marfa de la o gestiune la alta
- dogarus680
Re: Transfer marfa de la o gestiune la alta
Esti platitor de tva?
"Intelepciunea ne ajuta sa rezistam, pasiunile ne ajuta sa traim.'"
Da sunt platitor de tva 19% . Deci am mai multe gestiuni si vreau sa transfer o parte din marfa de la o gestiune(magazin) la alta (la alt magazin) cum trebuie sa procedez ? Cum se poate inregistra in SAGA C transferul de marfa de la o gestiune la alta avand in vedere ca am gestiuni distincte si fiecare gestiune are analitice ?
am o problema cu un trasnfer. Cand am preluat stocurile initiale in Saga S , unul din produse avea stoc 1. In mai am primit un AIM , de retur din magazin cu vanzare en-detail , in depozit pentru a returna marfa nevandabila o perioada de 6 luni furnizorului . Toate bune si frumoase. Numai ca atunci cand fac transfer din gestiunea respectiva in depozitul central ( am depozit central ptr ca am si vanzari en-gross) , imi da o eroare si imi spune ca stocul la acel produs e zero , desi l-am verificat si e 1 , nu ma lasa sa validez ( normal d.p.d.v. al programului , dar nu si al meu
) , dupa care imi spune ca nu poate face transfer cu valoare zero
De ce imi da aceasta eroare ??????????

De ce imi da aceasta eroare ??????????