Probleme definire gestiune cantitativa

mogae872

Probleme definire gestiune cantitativa

#1 Mesaj de mogae872 »

Situatia sta cam asa....
Am 3 gestiuni create in Fisier>Gestiuni, gest1 Restaurant, gest 2 Bar, gest3 Confectii.
La gest restaurant am ales cantitativ valorica, iar la celelalte doua global-valorica. Am creat analitice corespunzatoare gestiunilor la toate conturile la care trebuia analitic (respectiv 371.1 rest, 371.2 bar, 371.3 confectii, etc).
Acum intrebare: DE CE in Fisier >Gestiuni ma lasa sa pun analitice DOAR la gest global-valorica si la cea cantitativa nu???!!! :(
Trebuie sa bifez "La pret de vanzare" pt gest restaurantului. (chiar si bifata tot nu ma lasa sa scriu analiticele)

Mentionez ca pana acum am avut o singura gestiune, iar acum o sa am trei. Am bifat in " Configurare societati" "Evaluare marfuri la pret de vanzare pe gestiuni" . Am Saga C.

Multumes pentru orice ajutor1

eugen01

#2 Mesaj de eugen01 »

pentru a lucra cu gestiuni cantitativ valorice trebuie intai definite articolele respective in meniu articole cu alegere tip articol definit de saga. Ex:

Articole.Adaug (pot sa ii definesc eu un cod sau il las pe Saga)
Denumire=Apa Minerala buc 1 um 1.5 l TipArticol (materie Prima/Alte consumabile/Marfuri etc..)
Intrari>Adaug (nume furnizor Salvez)(in partea de sus a ecranului) in partea de jos Adaug Tip /Gestiune Articol etc..)

intrarile in gestiunile cantitativ valorice nu se fac pe nedefinit.

eugen01

#3 Mesaj de eugen01 »

La gestiunile global valorice nu se definesc articole, in folderul Articole..Toate intrarile se fac pe Nedefinit distinctia facandu-se prin selectarea analiticului aferent gestiunii.

mogae872

#4 Mesaj de mogae872 »

Am inteles, mutumesc de lamuriri!
Intr-adevar nu am reusit inca sa introduc articolele....

Scrie răspuns