emit factura in acest caz?

gafitae177

emit factura in acest caz?

#1 Mesaj de gafitae177 »

Buna. As dori sa stiu daca pot face vanzari catre aceiasi persoana fizica intr-o zi in val de 3000 ron fara a emite factura Daca de ex aceasta persoana fizica are o masina si doreste sa cumpere de la mine (magazin piese auto) piese pt masina sa in val de 3000 ron sunt obligat sa emit factura si daca da, ce lege reglementeaza asta? Multumesc si astept raspuns.

topleanc

#2 Mesaj de topleanc »

Eu stiu ca esti obligat sa emiti factura la cererea clientului indifer ent de suma. Ordonanţă de urgenţă nr. 28 (r2) din 25/03/1999
privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale
Art. 1. - (1) Operatorii economici care efectuează livrări de bunuri cu amănuntul, precum şi prestări de servicii direct către populaţie sunt obligaţi să utilizeze aparate de marcat electronice fiscale.
(2) Operatorii economici prevăzuţi la alin. (1), denumiţi în continuare utilizatori, au obligaţia să emită bonuri fiscale cu aparate de marcat electronice fiscale şi să le predea clienţilor. La solicitarea clienţilor, utilizatorii vor elibera acestora şi factură fiscală.

gafitae177

#3 Mesaj de gafitae177 »

Multumesc mult de raspuns.

Scrie răspuns