plati eronate in fisa de platitor

savaa

plati eronate in fisa de platitor

#1 Mesaj de savaa »

la doua societati A (mica) si B (mai mare) in tot anul 2008 s-au facut plati catre BS si BAS eronat, de pe A pentru B si invers. am incercat reglarea fisei de platitor . dupa reglare A ramane cu sume platite in plus, B cu debite neacoperite.in contabilitati A nu are sume platite in plus si B nu are restante. Cum reglez fratilor, va rog ajutati-ma , lupta cu Administratia Financiara m-a epuizat. Astept sfaturilor voastre. Multumesc

savaa

#2 Mesaj de savaa »

nu ati avut asemenea situatii? un sfat va rog

paturcai

#3 Mesaj de paturcai »

Spune-ne ce anume ti-a spus Adm Fin ca trebuie sa faci ca sa vedem cum te putem ajuta.
Adm Fin nu putea sa-ti spuna: Asta e!
Ei trebuie sa fii spus ceva
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

tomac

#4 Mesaj de tomac »

Făcînd adresă către finanţe, pentru ca cei de la trezorerie să facă în evidenţa lor corecţiile necesare.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

savaa

#5 Mesaj de savaa »

admnistratia (in urma cererilor depuse de mine) a solicitat trezoreriei sa transfere sumele cu vechime de pana la un an din contul cui al unei societati in contul cui a celeilalte. ce e mai vechi de un an raman plati in plus si se vor regla cu debite viitoare. asta la societatea A. societatea B va ramine ( chiar si dupa acest transfer) cu debite neacoperite care vor trebui achitate si va inregistra majorari de intarziere pana la stingerea acestora. Problema este ca in contabilitate platile care s-au facut au fost operate conform extraselor bancare si , in cazul primei societati eu nu am plati in plus , de exemplu?contabilitatea e curata

apetrem

#6 Mesaj de apetrem »

Contabilitatea trebuie corectata si pusa de acord cu evidenta de la fisc.
Marian Apetre

savaa

#7 Mesaj de savaa »

si daca nu va e cu suparere cum evidentiez eu in contabilitatea soc A sume achitate in plus de pe o alta societate si debite neiinchise pe societatea B?

apetrem

#8 Mesaj de apetrem »

La soc.A:
43x, 44x = 462, cu sumele platite de soc.B, sume ce urmeaza a fi restituite acesteia

La soc.B:
43x, 44x = 5121, cu minus sumele platite in contul altei societati
461 = 5121, cu plus, suma urmand a se recupera de soc.B

Urmeaza a se face decontarile reciproce intre cele doua firme.
Marian Apetre

savaa

#9 Mesaj de savaa »

multumesc pentru sfat, asa m-ama gandit si eu dar nu stiu cit de exact voi putea identifica totalul sumelor, multumesc inca o data

Scrie răspuns