revisal

crisanl707

revisal

#1 Mesaj de crisanl707 »

As dori un sfat daca se poate.
Contabilitatea la firma la care lucrez a fost tinuta de altcineva care a intocmit si revisalul. Dupa preluarea firmei nu am reusit sa preluam revisalul si am descarcat de pe net altul. Am vorbit la camera de munca si au zis ca e ok. Am introdus toti angajatii si am constatat (dupa ce am intrat online in registrul de pe net) ca doamna care a fost inainte nu a trecut la nr. contract de munca, numarul intern intodeauna a trecut si cel intern la unii si cel de la itm la altii. Acum imi apar majortitatea angajatilor cu doua contracte de munca unul cu nr. intern si altul cu nr. itm. Ce as putea face? Cum as putea rezolva ca sa imi apara un singur contract de munca? Va rog frumos ca sunt disperata Revisalul nu il tin in saga

olteanp156

revisal

#2 Mesaj de olteanp156 »

Pai, v-ati chinuit sa introduceti datele intr-un Revisal de pe net, nu inteleg de ce nu lucrati cu Revisalul din Saga, este perfect.Odata creata baza de date, nu veti avea absolut nici o apasare.

paturcai

#3 Mesaj de paturcai »

Si cu ce este deranjant ca numarul intern nu este acelasi cu numarul de la ITM sau ca sunt diferite.
In mod normal eu in toate deciziile voi folosi NUMAI numarul contractului de la ITM.
Sa admitem ca s-a intomit Registrul fara ca un angajat sa aiba trecut numarul corect la de ITM.
Nu este nicio nenorocire!
Nimeni nu ma impusca. Ma impusca daca nu au contracte in rest.....
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

crisanl707

#4 Mesaj de crisanl707 »

Si credeti ca nu este nici o problema daca pe net la lista salariati apare o persoana si 2 contracte de munca aceeasi perioada aceeasi functie dar nr. contract diferite? Noi avem contracte munca cu care putem dovedi ca sunt valabile ambele numere dar m-am gandit ca o sa avem probleme.
Eu nu fac chiar toata contabilitatea, am pe cineva care vine si face balanta si verifica ce am facut eu dar nu raspunde pentru ca nu are contract cu noi. Nu am avut nici un control si mi-e teama sa nu am probleme din aceasta cauza.

paturcai

#5 Mesaj de paturcai »

Sunt cazuri - desi nu e frumos sa ma dau exemplu pe mine - in care daca nu am avut contractele de munca am trecut un numar intern care nici macar acel numar nu are legatura cu realitate. Asta din vina firmelor care nu mi-au dat numerele de contract.
Nu se intampla nimic!
Important este ca ei sa aiba contracte.

crisanl707

#6 Mesaj de crisanl707 »

va multumesc ! m-am mai linistit putin

avramg

#7 Mesaj de avramg »

Eu te sfatuiesc sa suni la ITM-online la numarul de telefon 0213316560/104 sau 0213116637 si te vor sfatui ei cum sa procedezi sa anulezi contractele duble.

paturcai

#8 Mesaj de paturcai »

Sunt duble ca numar scriptic, adica are 2 contracte cu numarul INTERN (dat de catre firma) sa zicem 12; deci sunt 2 contracte care au numarul 12.
Nu ITM-ul ia dat numere duble. Nici nu ar putea!

crisanl707

#9 Mesaj de crisanl707 »

La mine in revisal apar bine un angajat cu un nr. contract La lista salariati online apar 1 angajat 2 contracte (la care difera doar numarul contractului)

Scrie răspuns