listare facturi pfa
listare facturi pfa
am facut facturi pe saga PS,am listat 6 facturi si am vazut ca trebuia sa scriu si seria facturii.la nr.doc.am trecut seria si apoi nr.factura si mi-a aparut corect in factura.facturile sunt pa format A5 si erau 2 pe pagina. Acum imi apare pe o pagina factura pe care scrie taxare inversa si pe urmatoarea pagina factura incadrata aiurea in pagina. Nustiu ce am facut sau daca am gresit ceva. PFA neplatitoare de TVA
In primul rand intrati in program, mergeti la "administrare" si unde este trecut "TVA normal", "TVA redusa 1" si "TVA redusa 2" treci 0 (zero), iar la modul de plata al TVA-ului" bifezi la "trimestrial".
Mergi si verifici setarile imprimante si seteaza peste tot sa fie de format "A4".
Cand inctocmesti facutra la TVA trebuie sa apara "0" (zero), atat la cota si la TVA.
Cand vrei sa listezi factura ai 2 posibilitati:
- format A5, in acest caz iti apar 2 facturi pe o hartie A4;
- format A4, in acest caz apare o singura factura pe o hartie A4.
Mergi si verifici setarile imprimante si seteaza peste tot sa fie de format "A4".
Cand inctocmesti facutra la TVA trebuie sa apara "0" (zero), atat la cota si la TVA.
Cand vrei sa listezi factura ai 2 posibilitati:
- format A5, in acest caz iti apar 2 facturi pe o hartie A4;
- format A4, in acest caz apare o singura factura pe o hartie A4.
listare facturi pfa
este trecut TVA 0 la toate cotele si plata trimestrial ,asa era si inainte. Am verificat inca o data si cand tiparesc pe A4 imi apare denumirea produsului la jumatatea paginii iar cand tiparesc pe A5 apare pe prima pagina taxare inversa si pe a doua pagina exemplarul 1 din factura pe 2/3 din pagina cu denumirea produsului la mijloc si pe restul de 1/3 exemplarul 2 din factura doar cu date furnizor si client.Nu mai listeaza altceva
trebuie sa fac ceva la configurare formular?
trebuie sa fac ceva la configurare formular?