declaratie rectificativa cas

buhaescum526

#1 Mesaj de buhaescum526 »

buna seara ,imi spune si mie cineva cum procedez: trebuie sa fac o rectilicativa la cas am incercat sa bifez din program dar nu merge nu am mai facut pana acum rectitificative, care sunt pasii care trebuie urmati,eu am corectat statul de plata in schimb rectificativa nu o pot face. multumesc anticipat

septimiuv

#2 Mesaj de septimiuv »

la statul de salarii apesi pe F1 si derulezi pana jos

buhaescum526

#3 Mesaj de buhaescum526 »

multumesc frumos

fartana739

rectificativa cas

#4 Mesaj de fartana739 »

Aveti cumva un model de nota explicativa care trebuie sa insoteasca declaratia rectificativa? Va multumesc.

tudorachee

Rectificativa la CAS, somaj tehnic

#5 Mesaj de tudorachee »

Unde pe ma pozitionez pe statul de salarii? Nu functioneaza f1 nicaieri pe statul de salarii.

tomac

#6 Mesaj de tomac »

Inseamna ca trebuie sa reinstalati versiunea completa a programului, cea gratuita. F1 va da acces la help, iar daca se apasa cind sunteti intr-un ecran obtineti help specific acelui ecran.
In unele cazuri, daca rulati programul prin retea helpul nu poate fi accesat de pe statiile client direct din program.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

tudorachee

Rectificativa CAS

#7 Mesaj de tudorachee »

Am gasit. (Am SAGA C versiunea din 2006 actualizata mereu pana la 3.0.344, dar nici manualul de utilizare al programului nu apare)
Intraţi în Operaţii - State salarii şi apăsaţi F1.
În principiu: la CAS şi şomaj se selectează anexa cu detalii despre salariaţi şi pe coloana Tip se selectează tipul de rectificare, la sănătate se relistează şi se regenerează declaraţiile neexistînd noţiunea de "rectificativă" la aceste declaraţii, la CCI şi ITM se bifează opţiunea corespunzătoare, cu observaţia că la CCI dacă ai CM se selectează tipul rectificării în anexa cu CM.

tudorachee

Rectificativa CAS

#8 Mesaj de tudorachee »

Multumesc, am descarcat automat versiunea SAGA C 3.0.345 si nu am manualul de utilizare si tastele F1............... active.
Am abonament activ din 2006 fara intrerupere. De ce ar trebui sa descarc versiunea gratuita? Eu am doar partea de contabilitate.
Cum procedez?

balazse

#9 Mesaj de balazse »

Daca nu gasesti mergi in folderul SAGA C.3.0 (care de obicei il gasesti pe C:\SAGA C.3.0), acolo gasesti fisierul HelpSC.chm care este manualul de utilizare. Poti sa incerci sa-ti faci un shortcut pe desktop.

Scrie răspuns