Din greseala am introdus in planul de conturi de doua ori contul 706, iar cind inregistrez iesiri facturi imi scrie ca nu exista in planul de conturi.Ce solutie exista ca sa-l vada in planul de conturi?
[color=red] "Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi".
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx
Am incercat sa-l sterg din planul de conturi dar se pare ca nu se sterge sau modifica un cont cu operatii sau care are analitice.Specific ca exista 706 initial si (enter)706.
Exista o sageata ca un covrig in PLANUL DE CONTURI care se gaseste in FISIERE--->plan de conturi,
Acest "covrig" se gaseste deasupra coloanei numita: TIP.
Apasa acel "covrig"!
Am uitat sa spun rulajele sunt aceleasi si in 706 si in (enter)706.la un moment dat am verificat toate inregistrarile si am trecut tot pe 706 initial,apropo de mesjul pe care mi-l da cind vreau sa-l streg din planul de conturi si... nimic.
trebuie sa treci toate operatiunile pe care leai inregistrat pe un singur cont deoarece ai lucrat pe amandoua conturile si dupa aceea sa le stergi.si mie mi sa intamplat.