erori in GRUPE

Posteaza aici informatii despre erorile care ti-au aparut.
Încuiat
paladec969

erori in GRUPE

#1 Mesaj de paladec969 »

A lucrat cineva cu grupe???
Va rog sa ma ajutati sa inteleg de ce nu mai pot introduce coduri in Fisiere- Grupe.
In urma cu vreo 2 luni am cumparat licenta pentru SAGA C, am facut citeva probe cu grupele, am cumparat si SAGA S ( pt stocuri) , am mai facut citeva probe.
Cind am avut o idee foarte clara despre felul in care am nevoie sa codific articolele contabile..... NU MAI POT INTRODUCE CODURILE in grupe !!!!!!...nici in societatile de "proba", nici in societatea NOU creata( cea in care am nevoie de aceste grupe). Am incercat tot felul de variante,... cu puncte, fara puncte,...acelasi mesaj " COD INVALID"

VA ROG MULT stie cineva ceva???? timpul trece si in ianuarie vreau sa lucrez cu grupe create, si trebuie sa reintroduc clientii, furnizorii care nu sunt putini deloc ( si nici codurile in grupele ) :?: :?:

eugen01

#2 Mesaj de eugen01 »

http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... sc&start=0

sau daca nu e o problema de operare, dupa cum spuneti, sunati la Saga.
Poate va trebui sa redescarcati varianta free (fara sa va logati).Dar cel mai bine sunati tel:021 323 90 48

tomac

#3 Mesaj de tomac »

Grupele trebuie create în formă arborescentă. Dacă creați o grupa de tip 100.0001 trebuie să aveți grupa părinte 100
Dacă creați grupă de forma 100.100.001 trebuie să aveți create, anterior, grupele 100 și 100.100 șamd.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

paladec969

#4 Mesaj de paladec969 »

multumesc ! pentru ajutor, acum functioneaza

Încuiat