Trecere la cota de impozitare 16%
Trecere la cota de impozitare 16%
Salutare,
Am o SC , o microinteprindere cu impozit 3 %.
Vrea sa trec la cota de 16%, dar am auzit ca din 2010 o sa fie cota unica. Trebuie sa mai fac cerere sau trec automat la cota unica? Stiti care sunt demersurile care trebuie facute?
Multumesc anticipat, Aura!
Am o SC , o microinteprindere cu impozit 3 %.
Vrea sa trec la cota de 16%, dar am auzit ca din 2010 o sa fie cota unica. Trebuie sa mai fac cerere sau trec automat la cota unica? Stiti care sunt demersurile care trebuie facute?
Multumesc anticipat, Aura!
-
trecere la cota de impozitare 16 %
Cota de 3% pt.microintreprinderi se pastreaza si in anul 2010
-
-
In 21.01 cand eu mi-am depus declaratiile,dna de la asistenta contrib.de la AF Timis mi-a spus ca daca vreau pot depune 010,daca nu ,nu,pt ca nu e obligatoriu. Ca ei vor lua o hotarare in acest sens si ca nu se va da amenda.Sper asa sa fie.Dar 16% pt firma fiului meu nu este avantajos si nici forfetarul,clientul n-a reusit sa ne achite facturile de 4 luni(pt care bineinteles ca am achitat impozit 3% )si nici n-a prelungit inca contractul pe 2010 neincheind la randul lui contracte pe acest an. Vom trai bine!
Eu am depu 010 ca sa trec la cota de 16% imp de profit ca nu-mi era rentabil cel pe venit cu 3%. Acum trebuie doar sa debifez casuta de la configurarea societatii cu microinteprindere si programul o sa-mi calculeze imp pe profit???Sau mai trebuie facut ceva???Si declaratiile 102 si 101 trebuie depuse lunar?