Buna am o intrebare pe care nimeni pana acum nu au reusit sa-mi explice urmatorul lucru :
programul cornul si laptele sunt prevazute la mine in buget la 57.02.02 dar plata o face primaria anomalie ca asta nu am mai intalnit dar intrebarea mea este am ceva obligatii de inregistrare sau le las asa in aer daca poate cineva sa ma ajute va rog mul si care ar fi inregistrarile
multumesc anticipat o zi buna !
CORN SI LAPTE
Din moment ce doar distribui in unitatea ta laptele si cornul, fara sa faci tu procedurile de achizitie si plata, nu ai ce inregistrari sa faci. Si la noi e acelasi lucru. Din punct de vedere contabil, la mine nu apare nimic. Doar primaria se inregistreaza cu ele, noi doar le trimitem la sfarsitul lunii avizele de expeditie si centralizatorul cu prezenta copiilor si atat. Mai departe e treaba lor.
Daca facturile ar ajunge la unitatea scolara si noi am face plata, atunci e cu totul altceva. Trebuiesc inregistrate la cheltuieli cu ajutoarele sociale in natura. Cum, banuiesc, face primaria.
Eu asa vad lucrurile.
Daca facturile ar ajunge la unitatea scolara si noi am face plata, atunci e cu totul altceva. Trebuiesc inregistrate la cheltuieli cu ajutoarele sociale in natura. Cum, banuiesc, face primaria.
Eu asa vad lucrurile.