Am folosit SAGA C+S in anul 2009 pentru partea de salarii, urmand ca de la 01.01.2010 sa trec la folosirea completa a programului.
Am o intrebare pentru colegii cu vechime care utilizeaza SAGA.
In cazul in care am mai multe gestiuni (si cantitativ-valorice si global-valorice), unde NIR-urile se intocmesc manual, cum procedez la introducerea lor in Ecranul "Intrari" ca sa introduc mai multe NIR-uri cu acelasi numar.
Ex. NIR 1/04.01.2010 - Gestiunea 1
NIR 1/04.01.2010 - Gestiune 2
NIR 1/05.01.2010 - Gestiunea 3
Daca modific eu automat "Nr.int" pe care mi-l ofera SAGA si voi avea mai multe inregistrari cu acelasi "nr.int" vor aparea probleme ulterioare la Stocuri in privinta descaracarii de gestiune, sau la alte operatii de inchidere
Introducere NIR-uri gestiuni distincte
Chiar daca poate e pueril, de ce nu faci numerotarea:
G01_0001 NIR 1 pentru gestiunea 1
G02_0001 NIR 1 pentru gestiunea 2
G03_0001 NIR 1 pentru gestiunea 3
Pentru fiecare in parte.
SAGA tine cont doar de conturile contabile pe care le pui, nu o supara faptul ca sunt duble niste numere de intrare, iesire.
G01_0001 NIR 1 pentru gestiunea 1
G02_0001 NIR 1 pentru gestiunea 2
G03_0001 NIR 1 pentru gestiunea 3
Pentru fiecare in parte.
SAGA tine cont doar de conturile contabile pe care le pui, nu o supara faptul ca sunt duble niste numere de intrare, iesire.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
vinzari en gros si cu amanuntul
Buna seara.
Am o mare rugaminte, daca poate cineva sa ma lamureasca?!
Incepand cu anul 2010 firma vrea sa faca si en gros langa vanzari cu amanuntul. Ce trebuie sa fac? Sa aleg gestiuni distincte, si sa fac analitice pentru gestiunea en gros si pt. gestiunea cu vanzari cu amanuntul? La amandoua sa aleg cantitativ valoric? Iar daca la NIR scriu pretul de vanzare de en gros, atunci ce fac cu marfa care este vanduta cu amanuntul si deci are pret de vanzare mai mare decat am scris pe NIR.
Sa ma ajute cineva, va rog.
Am o mare rugaminte, daca poate cineva sa ma lamureasca?!
Incepand cu anul 2010 firma vrea sa faca si en gros langa vanzari cu amanuntul. Ce trebuie sa fac? Sa aleg gestiuni distincte, si sa fac analitice pentru gestiunea en gros si pt. gestiunea cu vanzari cu amanuntul? La amandoua sa aleg cantitativ valoric? Iar daca la NIR scriu pretul de vanzare de en gros, atunci ce fac cu marfa care este vanduta cu amanuntul si deci are pret de vanzare mai mare decat am scris pe NIR.
Sa ma ajute cineva, va rog.