Si va mai rog sa nu postati mesaje scrise integral cu majuscule. In "netiquete", adica normele de comportament pe net, postarea unui mesaj scris integral cu majuscule este jignitoare fiind echivalentul unei replici spune pe un ton ridicat.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Buna seara! -la o soc.nu am realizat venituri in 2009 deci e normal ca in decl.094 sa trec zero-dar am in cont 758 venituri provenite din prescriptia unui furnizor deci aceste venituri sun din anii precedenti.
E corect sa trec zero s-au suma din 758?
Multumesc.
Nu am reusit sa descarc modelul declaratiei in excel pusa la dispozitie de patrucai pe data de 12 ian 2009.Ma poate ajuta cineva ? sau macar un formular ....pe care sa-l completez la mana.
Am descarcat 094 si la mine nu apare pagina unde trebuiesc trecute datele firmelor este ceva dezactivat in pag mea de xl si nu ma descurc .
In speranta ca ma ve-ti ajuta va multumesc
mogaa scrie:Nu se poate lista din programul saga 094 eroare (1 band is too large to fiton page 1298),s-a mai intamplat la cineva?
da, si la mine se intampla la fel la listare...azi am dat jos vers.346...si decl.se afla la "inchidere luna"...dar poate intervine admin si o rezolvam si cu listarea !!! multumim, oricum, pt ca ne-ati usurat munca !!
[color=red] "Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi".
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx