impozitare microintreprindere
impozitare microintreprindere
Buna
Ati auzit de noua impozitare a microintreprinderilor?Trec la 16 % pe profit?
In codul fiscal pe 2010 am gasit 3 % pe venit?
Ce parere aveti?
Ati auzit de noua impozitare a microintreprinderilor?Trec la 16 % pe profit?
In codul fiscal pe 2010 am gasit 3 % pe venit?
Ce parere aveti?
MFP: Impozitul pe venitul microintreprinderilor in 2010
9 ianuarie 2010 | -NONtax/Romania fiscala | Nicio adnotare
Potrivit declaratiilor oficialilor MFP, regimul de impozitare micro nu va fi abrogat iar cota de impozit aplicabila veniturilor microintreprinerilor nu va fi modificata.
In anul 2010, cota de impozit reglementata la art. 107 din Codul Fiscal va fi de 3%.
9 ianuarie 2010 | -NONtax/Romania fiscala | Nicio adnotare
Potrivit declaratiilor oficialilor MFP, regimul de impozitare micro nu va fi abrogat iar cota de impozit aplicabila veniturilor microintreprinerilor nu va fi modificata.
In anul 2010, cota de impozit reglementata la art. 107 din Codul Fiscal va fi de 3%.
Este o parere o solutie de moment ca nu stiua dobitocii ce sa raspunda.
Acum stiu.
S-a respins propunerea de pastrare a cotei de 3% pentru microintreprinder.
ApetreM spunea chestiunea aceasta de ceva timp, mai spunea el in postul respectiv ca la UE s-a semnat cu va disparea aceasta forma de impozitare, si chiar mucalit ApetreM completa: astia nu mai stiu ce angajamente si-au luat fata de oficialii europeni.
Acum stiu.
S-a respins propunerea de pastrare a cotei de 3% pentru microintreprinder.
ApetreM spunea chestiunea aceasta de ceva timp, mai spunea el in postul respectiv ca la UE s-a semnat cu va disparea aceasta forma de impozitare, si chiar mucalit ApetreM completa: astia nu mai stiu ce angajamente si-au luat fata de oficialii europeni.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
-
-
Am sunat acum la asistenta contribuabili Bucuresti si mi s-a raspuns ca baza legala pentru trecerea la 16% pentru micro nu exista si sa mai astept pana luni poate apare ceva, ca pot depune 010 si luni daca se iveste vreo veste. Dar deocamdata ei nu au baza legala pentru 16%.
si atunci noi ce sa mai facem?
ps. Cat este amenda pentru nedepunere la timp 010?

ps. Cat este amenda pentru nedepunere la timp 010?