Trecere la cota de impozitare 16%
a aparut si Ordinul 101/2010prin care se face trecerea din oficiu atat la impozitul pe profit cat si la contributiile salariale lunare.
Pt cine doreste sa-l citeasca, pana il posteaza septimiuv, poate intra pe www.mfinante.ro->anaf->legislatie
Pt cine doreste sa-l citeasca, pana il posteaza septimiuv, poate intra pe www.mfinante.ro->anaf->legislatie
Îmi iubesc ţara atunci când nu mă uit la televizor şi când nu merg pe stradă. (Octavian Paler)
"Pentru microîntreprinderi plătitoare de impozit pe venit la 31.12.2009 se modifica din oficiu vectorul fiscal potrivit OPANAF 101/2010. Pentru mai multe informaţii apelaţi 031.403.91.60 (reţea RDS)"
asat am citit pe mfinante azi
am sunat la sistenta judeteana Satu Mare si acelas raspuns am primit:trecerea se face automat fa ra nici o declaratie
macar atat
o zi buna s aaveti
asat am citit pe mfinante azi
am sunat la sistenta judeteana Satu Mare si acelas raspuns am primit:trecerea se face automat fa ra nici o declaratie
macar atat
o zi buna s aaveti
-
O.M.F.
cautati O.M.F. 101 care spune clar ca nu mai trebuie depus 010; M.F. va face transferul automat al vectorului fiscalserbanm166 scrie:va rog sa-mi spuneti daca a aparut in Monitorul Oficial ceva referitor la cota unica de 16 % pentru cei care erau inregistrati cu 3 % imp.pe venit .
va multumesc.