Buna dimineata !As vrea ca in 2010 sa tin marfurile pe analitice. Problema mea este ca nu stiu cum sa descumpun soldul de la 30.12.2009 in raportul de gestiune . Eu stiu care sunt sumele dar nu stiu unde sa le trec.
Daca stie cineva , multumesc.
Raport de gestiune -analitic
-
1.Intrati in ,,Fisiere "-> ,,Gestiuni",unde va creati gestiunile global valorice cu analitice pt. ct:371;378;4428;607;707.
Atentie la TVA ,daca lucrati si cu alte cote de TVA inafara de 19%,pt .fiecare cota se creeaza gestiune aparte.
2.In ,,Configurare societati' bifati obtiunea ,,Evaluare mf.pe gestiuni distincte."
3.In ianuarie defalcati ,manual ,soldul ct 371 si 378 pe gestiunile dorite,in ,,articole contabile" faceti operatiunile de separare ,prin stornare de la sintetic 371 ,378 si inregistrare cu negru pe analitice,folositi un cont corespondet de 401,eu asa am facut ,
4.Asigurati-va ca aveti analiticele create si-n planul de conturi.
Aveti si-n manualul de utilizare program explicatii amanuntite despre:
-configurare gestiuni
- gestiuni
Gasiti si aici explicatii"
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... t=gestiuni
Succes ,nu stiu daca chiar v-am ajutat.
.PS.Nu am partea de stocuri a programului.
Atentie la TVA ,daca lucrati si cu alte cote de TVA inafara de 19%,pt .fiecare cota se creeaza gestiune aparte.
2.In ,,Configurare societati' bifati obtiunea ,,Evaluare mf.pe gestiuni distincte."
3.In ianuarie defalcati ,manual ,soldul ct 371 si 378 pe gestiunile dorite,in ,,articole contabile" faceti operatiunile de separare ,prin stornare de la sintetic 371 ,378 si inregistrare cu negru pe analitice,folositi un cont corespondet de 401,eu asa am facut ,
4.Asigurati-va ca aveti analiticele create si-n planul de conturi.
Aveti si-n manualul de utilizare program explicatii amanuntite despre:
-configurare gestiuni
- gestiuni
Gasiti si aici explicatii"
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... t=gestiuni
Succes ,nu stiu daca chiar v-am ajutat.
.PS.Nu am partea de stocuri a programului.
-