Va rog mult sa ma ajutati urgent...
Listez chitantele din reg de casa si am descoperit ca in ianuarie un nr de chitanta de incasare a fost trecut la o plata ( in loc sa fie trecut nr chitantei de la furnizor), iar in ziua urmatoare am mers pentru incasare cu urmatorul nr de chitanta...Si nu stiu cum sa scot la capat
pe 4 ian chit 2 incasare
3 incasare
4 plata
pe 5 ian 5 incasare
etc
sper sa ma fi facut inteleasa
nr chitanta ajutor
daca am inteles eu, s-a intrerupt secventialitatea la chitante incasare.
1.Daca acele chitante nu au ajuns la clienti, devalidati, la avertizarea Saga referitoare la incasare dati Yes (sa stearga incasarea asociata) dupa care dati validare, Incasare , si completati numarul dorit.
2.Daca au fost timise la clienti, si evident le-au inregistrat mai mult ca sigur, cred ca e mai elegant sa le lasati asa, dar din februarie sa incepeti o alta numaratoare, in asa fel incat sa evitati o dublura a unui nr din ianuarie.
(o simpla parere)
1.Daca acele chitante nu au ajuns la clienti, devalidati, la avertizarea Saga referitoare la incasare dati Yes (sa stearga incasarea asociata) dupa care dati validare, Incasare , si completati numarul dorit.
2.Daca au fost timise la clienti, si evident le-au inregistrat mai mult ca sigur, cred ca e mai elegant sa le lasati asa, dar din februarie sa incepeti o alta numaratoare, in asa fel incat sa evitati o dublura a unui nr din ianuarie.
(o simpla parere)