referitor la bilant
referitor la bilant
Buna seara
Va rog frumos luminati-ma intr-un caz care nu-i dau de capat
Am o unitate care a inceput activitatea in luna noiembrie 2009 , si vreau sa fac bilantul contabil dar imi da un mesaj referitor la sumele precedente adica din 2008. Aici este intrebarea. Dar daca nu am ,cum procedez?
Va multumesc anticipat .
Va rog frumos luminati-ma intr-un caz care nu-i dau de capat
Am o unitate care a inceput activitatea in luna noiembrie 2009 , si vreau sa fac bilantul contabil dar imi da un mesaj referitor la sumele precedente adica din 2008. Aici este intrebarea. Dar daca nu am ,cum procedez?
Va multumesc anticipat .
probleme bilant
Am actualizat programul (347) si la Cam.de Comert nu se deschide discheta. La date firma apare cifra 1. Va rog ajutati-ma . Nu stiu cum sa procedez. Va multumesc.
-
Imi da o eroare rand 2B=rd 10-20-31AI ,desi am aceleasi date ca si in 2008, la rd.2 am din cont 231 val.1728 si la rd.10 din AI am tot val 1728 -mentionez ca am descarcat versiunea 348 si am dat si actulizare formule si date la bilant ,asta numai la o soc.la una am terminat cu bine dar mai am.
Un ajutor mic va rog!!!
Un ajutor mic va rog!!!
M147 eroarea trebuie sa provina din micile rotunjiri.
Chiar daca cifrele sunt din 2008, cu siguranta ca SAGA aduna corect dar nu poate sa urmareasca toate corelatiile.
Atentie la corelatii, mergi pe firul erorilor raportate de SAGA.
Din ce trag concluzia, nu se pupa cu 1 leu, la Activele imobilizate ai 1.000 lei, iar la formularul 10 ai 999.
Cu siguranta vei gasi.
Chiar daca cifrele sunt din 2008, cu siguranta ca SAGA aduna corect dar nu poate sa urmareasca toate corelatiile.
Atentie la corelatii, mergi pe firul erorilor raportate de SAGA.
Din ce trag concluzia, nu se pupa cu 1 leu, la Activele imobilizate ai 1.000 lei, iar la formularul 10 ai 999.
Cu siguranta vei gasi.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
-