reg incas si plati
reg incas si plati
buna nseara
folosesc de curand saga ps si am ceva nelamuriri
sper sa primesc ajutor de la voi
si imi cer scuze daca pun intrebari cam ciudate pt unii dintre vio
in reg de incasari si plati la depunerea de fonduri proprii trec tip operatie 001 sau 007?
plati facturi respectiv borderou de achizitii trec tip 001,da?
monetarele incasate tip 007,da?
la iesiri tip operatie 007 si in p[artea de jos unde se trece valoarea monetarului se pune bifa in casuta marfa,da?
astept raspuns cat mai urgent
cu multumiri anticipate
folosesc de curand saga ps si am ceva nelamuriri
sper sa primesc ajutor de la voi
si imi cer scuze daca pun intrebari cam ciudate pt unii dintre vio
in reg de incasari si plati la depunerea de fonduri proprii trec tip operatie 001 sau 007?
plati facturi respectiv borderou de achizitii trec tip 001,da?
monetarele incasate tip 007,da?
la iesiri tip operatie 007 si in p[artea de jos unde se trece valoarea monetarului se pune bifa in casuta marfa,da?
astept raspuns cat mai urgent
cu multumiri anticipate
-
RJIP
Buna seara,
va rog sa ma ajutati, cu privire la modul de completare a Reg. Jurnal de Incasari si plati,
La un PFA taxi, trec in RJIP incasarile zilnice, respectiv rapoartele fiscale zilnice? Sau lunare?
Nu trebuie sa las niciun rand liber in RJIP? totalul il fac pe fiecare pagina a registrului? sau doar la sfarsit de an?
Va multumesc foarte mult.
va rog sa ma ajutati, cu privire la modul de completare a Reg. Jurnal de Incasari si plati,
La un PFA taxi, trec in RJIP incasarile zilnice, respectiv rapoartele fiscale zilnice? Sau lunare?
Nu trebuie sa las niciun rand liber in RJIP? totalul il fac pe fiecare pagina a registrului? sau doar la sfarsit de an?
Va multumesc foarte mult.
parerea mea:
rapoartele zilnice se trec zilnic
si in ordine cronologica
la fel si platile
nu se lasa randuri libere
la terminarea paginii se calculeaza totalul
daca nu s-a terminat si luna,ceea ce este foarte posibil,cand se termina luna se trage linie si pe randul imediat urmator se calculeaza totalul lunar
iar pe randul imediat urmator se incepe cu operatiunile pentru luna urmatoare
rapoartele zilnice se trec zilnic

la fel si platile
nu se lasa randuri libere
la terminarea paginii se calculeaza totalul
daca nu s-a terminat si luna,ceea ce este foarte posibil,cand se termina luna se trage linie si pe randul imediat urmator se calculeaza totalul lunar
iar pe randul imediat urmator se incepe cu operatiunile pentru luna urmatoare
-
RJIP
Va multumesc pentru raspuns.
Mai am o intrebare, imi lipsesc cateva Rapoarte fiscale zilnice, nu au fost listate, si nu am decat Raport z.
Pot sa iau sumele defalcat pe zile, din Raportul z?
Nu este problema daca nu am document justificativ?
Va multumesc inca o data
Mai am o intrebare, imi lipsesc cateva Rapoarte fiscale zilnice, nu au fost listate, si nu am decat Raport z.
Pot sa iau sumele defalcat pe zile, din Raportul z?
Nu este problema daca nu am document justificativ?
Va multumesc inca o data
-
RJIP
Va rog, stie cineva sa imi raspunda la intrebare ????
Multumesc !!!!
Multumesc !!!!
-
RJIP
Va multumesc pentru raspuns, dar imi cer scuze, nu inteleg ce vreti sa spuneti.
Revin: Problema mea este ca , uneori, nu a fost listat Raport fiscal zilnic.
Si intrebam daca , pot sa iau suma din Raportul Fiscal detaliat, lunar, respectiv Z, sa o completez in RJIP in ziua cand efectiv a avut loc incasarea, si daca nu este problema ca la Incasarea respectiva nu am document justificativ, respectiv Raport fiscal zilnic.
Sper ca intelegeti ce am vrut sa explic, si imi cer scuze ca am revenit cu intrebarea, dar nu am inteles ca ati vrut sa spuneti in raspunsul d-voastra.
Inca o data, multumesc.
Revin: Problema mea este ca , uneori, nu a fost listat Raport fiscal zilnic.
Si intrebam daca , pot sa iau suma din Raportul Fiscal detaliat, lunar, respectiv Z, sa o completez in RJIP in ziua cand efectiv a avut loc incasarea, si daca nu este problema ca la Incasarea respectiva nu am document justificativ, respectiv Raport fiscal zilnic.
Sper ca intelegeti ce am vrut sa explic, si imi cer scuze ca am revenit cu intrebarea, dar nu am inteles ca ati vrut sa spuneti in raspunsul d-voastra.
Inca o data, multumesc.
-
RJIP
Va rog, ma puteti ajuta sa rezolv problema?
Multumesc
Multumesc
-
RJIP
Imi cer scuze ca tot insist, dar chiar am nevoie de ajutorul vostru.
Va rog tare mult sa imi acordati un minut si sa imi raspundeti la intrebare.
Va multumesc pentru intelegere
Va rog tare mult sa imi acordati un minut si sa imi raspundeti la intrebare.
Va multumesc pentru intelegere
daca nu ai scos raportul zilnic,dupa cum am spus si mai inainte,iei rola martor(cea care ramane la firma)si aduni bonurile fiscale emise pentru fiecare zi in care nu ai scos raportul zilnic
daca aduni apoi cu valoarea rapoartelor zilnice emise trebuie sa fie egala cu valoarea raportului de sfarsit de luna
sper ca acum ai inteles
daca aduni apoi cu valoarea rapoartelor zilnice emise trebuie sa fie egala cu valoarea raportului de sfarsit de luna
sper ca acum ai inteles