Ordonare alfabetica bon consum in partea de jos

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
ivanl

Ordonare alfabetica bon consum in partea de jos

#1 Mesaj de ivanl »

O problema de soft, daca se poate rezolva, ar fi utila pentru societatile de constructii.
In partea de jos a bonului de consum la materii prime , apare campul de ordonare cand dai click ca sa ordonezi , DAR NU SE ORDONEAZA ALFABETIC. Practic nu se intampla nimic.
Daca s-ar rezolva problema ar fi foarte utila, deoarce in aceeasi zi eu acelasi material pot sa-l am de 10 ori si e foarte greu de adaugat daca nu ai ordonare alfabetica, si decat sa apara 10 pozitii cu acelasi material mai bine apare o pozitie cumulata.
Multumesc anticipat, si astept rezolvarea!

stire

#2 Mesaj de stire »

Ar fi usor sa dai in consum acelasi reper de material dar poate acelasi reper l-a cumparat de la 2 furnizori cu pret diferit , cel mai bine dai in consum pe fiecare asa cum ti-a intrat pentru ca o sa ai diferenta in gestiune

ivanl

#3 Mesaj de ivanl »

stire scrie:Ar fi usor sa dai in consum acelasi reper de material dar poate acelasi reper l-a cumparat de la 2 furnizori cu pret diferit , cel mai bine dai in consum pe fiecare asa cum ti-a intrat pentru ca o sa ai diferenta in gestiune
Eu am pus problema ca NU MERGE ORDONAREA ALFABETICA, asta ma doare pe mine, deci nu functioneaza softul cum trebuie.
Pot sa am acelasi pret la acelasi material, dar daca in constructii eu il dau pe teren de 10 ori e foarte greu de daca nu am ordonare alfabetica sa-l gasesc usor.
Oricum e vorba de progrmatorii de la SAGA, ei trebuie sa rezolve problema cu ordonarea alfabetica.
Astept o rezolvare cat mai urgenta! Multumesc!

tomac

#4 Mesaj de tomac »

Ordonarea părții de detalii a ecranului respectiv poate crea anomalii, în unele situații. De aceea nu funcționează sortarea în acel ecran și probabil nici nu va funcționa.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns