ehhmmm...fiind o fire dubitativa nutrita cu vorbele Ecleziastului, am ezitat sa ma inscriu si eu in aceasta lunga lista.O fi de la vreme, de la scumpirea tutunului...cert e ca m-am ales si eu cu o doza de entuziasm.Asa ca prevalandu-ma de dreptul la libera exprimare as adauga pe lista realizarilor Saga, fara sa minimalizez munca echipei Saga , acest forum...unde oameni cu un nivel de pregatire mai mult decat superior isi fac ragaz sa raspunda, sa rezolve si problemele altora, cu mai putine cunostinte in domeniu.
Oameni care au rabdare sa explice, intr-o maniera incat mai mult, mai bine si mai complex nici ca se poate;oameni pe care am putea sa-i supranumim "oameni cu legea";raspunsuri directe/scurte si eficiente;raspunsuri pedante, studiate indiferent de tematica (informatica de ex.);prezente subtile in dezbateri si polemici;raspunsuri pe principiul "orice sut in spate...e un pas inainte".Profesionalismul si pregatirea neputand fi un criteriu de diferentiere pentru acesti oameni, mi-am permis sa fac o clasificare dupa modul/maniera de raspuns.
nu mai folosesc sintagma "o simpla parere"...m-ar ridica pe o treapta la care eu nu am sa ajung niciodata.
Sa auzim numai de bine !!!