Sa ne cunoastem sarbatoritii

Scrie răspuns
paturcai

#166 Mesaj de paturcai »

Scriam despre dumneavoastra ca sunteti ordonata.
Si sunteti.
Nu am avut aceasta rabdare.
Dumneavoastra ati avut. O sa am si eu. Pentru ca am de la cine invata!
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

nesea

#167 Mesaj de nesea »

Stimate domn I Paturca si stimati forumisti,sunt pensionara,am tot timpul din lume,imi place sa am mereu activitate,NU VREAU SA IMBATRANESC!!!!!!Va respect si va iubesc pe toti ligia Draga Tomac unde am scris cu litere mari chiar am strigat,am urlat in sufletul meu !!!!!Nu te supara!!!!

teodorg133

#168 Mesaj de teodorg133 »

Bravo dna. Nesea....faceti un lucru bun, printre acte si ordonante si nebuneli...dvs respectati si sufletul oamneilor ceea ce este f bine...macar atat ne-a mai ramas...va doresc spor la treaba in acest topic....!!! :wink: :roll:
[color=red] "Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi".
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx

luciana

#169 Mesaj de luciana »

Stimata d-na Ligia,eu cand m-am nascut ,dvs-tra ati facut primii pasi singura.

husr

#170 Mesaj de husr »

Stimata doamna CRETUM si BALTEANUC va doresc:MULTI ANI FERICITI!!!Cu mult drag.

dragans980

#171 Mesaj de dragans980 »

La multi,multi ani"cretum",multa sanatate.bucurii si spor la munca !!!
Ane D

dragans980

#172 Mesaj de dragans980 »

La multi ,multi ani "balteanuc"multa sanatate ,bucurii si realizari sa ai in viata,sa-ti fie totul usor!!! (ai varsta baiatului meu !)
Ane D

cretum

#173 Mesaj de cretum »

Scuzati intirzierea cu , care raspund,dar asa a fost situatia.Va multumesc din tot sufletul ptr. urari,va doresc la toti sanatate si putere de munca.M-am simtit onorata de ziua mea.

paturcai

#174 Mesaj de paturcai »

Ma alatur urarilor de LA MULTI ANI si prosperitate pentru doamna CretuM (Doamna Maricica) si BalteanuC.
Sa fiti sanatoase si apte de munca si la fel de simpatice precum ati fost si apana acum pe forum.
Inca o data LA MULTI ANI!
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

ferenta

#175 Mesaj de ferenta »

La multi ani, sanatate, impliniri, multa liniste si pace alaturi de cei dragi, urez din toata inima d-nei CretuM si BalteanuC !Dumnezeu sa va aiba in mana lui ocrotitoare...

cretum

#176 Mesaj de cretum »

Multumesc frumos ptr. urari.As vrea eu sa pot ,sa va urez multi ani la toti de pe forum atunci cind e momentul dar asta o facem cit vrea Domnul.

husr

#177 Mesaj de husr »

Doamnei CIOBANUM:Multi ani si sanatate;va doresc cu drag!!!

opream946

Multumiri

#178 Mesaj de opream946 »

nesea scrie:Doamna MARGARETA OPREA:LA MULTI ANI cu sanatate, sa va dea D-L
tot ce doriti;zile senine si fericire; la multi ani sa traiti !!!Cu drag Ligia
D-LE ION PATURCA,la deschiderea acestui topic ati sugerat ideia ca ar fi bine sa se scrie undeva pe forum[n-am inteles termenul]data nasterii fiecarui forumist.Stiind ca acest "TOPIC" e de natura sentimentala,nu o sa faca nimeni acea lista.ASA ca am luat carnetelul meu,unde culeg tot ce ma intereseaza de pe forum si am trecut datele celor care au indrasnit sa ne faca cunoscut cat sunt de tineri.Intradevar unii au fost mai discreti si au trecut doar :ziua si luna.Deoarece f.multi forumisti,ne invatati,ne calauziti ,ne ajutati sa iesim din negura contab.m-am hotarat sa fiu si eu cu ceva utila.Noapte buna!!![/code] :roll: :lol: :shock:
Pt. nesea: Va multumesc din tot sufletul!
Pentru toti, tot binele din lume!

teodorg133

#179 Mesaj de teodorg133 »

Dragi colege, fete si doamne...!!! Tin sa va felicit cu ocaziia zilei de 1 Martie si sa va ofer, cate un martzishor, la fiecare...!!! Sa va surada primavara in suflet, ganduri si viatza de toate zilele...!!! Asa cum in primavara se regenereaza Natura.... si in sufletele voastre sa regenereze prospetimea si fericirea. La multi ani !!!!

Imagine

Imagine
[color=red] "Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi".
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx

mogaa

#180 Mesaj de mogaa »

Va multumesc domnule, pentru acest frumos martisor. :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns