probleme la bilant
-
probleme la bilant
la CPP rd 2 nu-mi trece 704 si imi apare rd-ul in rosu, il bag de mana dar ramane tot rosu.La erori apare ca e OK. Daca s-a mai ivit la cineva aceasta pb si cum s-a rezolvat.
multumesc
multumesc
-
probleme la bilant
multumesc tomac
a functionat cu actualizare formule si actualizare date.
a functionat cu actualizare formule si actualizare date.
-
-
-
diferenta bilant
Buna ziua!
Am si eu o problema asemanatoare. In informatii generale imi apare culoare rosie pe r31 (Bilant) = r64 (cpp). Diferenta este de 1 leu mai mult la Cpp decat in bilant. Suma corecta este in Bilant. Nu am introduse date in anul 2008. Firma si-a inceput activitatea din sept. 2009. Am dat actualizare formulare si dupa aceea actualizare date.
Va multumesc anticipat pentru ajutor!
Am si eu o problema asemanatoare. In informatii generale imi apare culoare rosie pe r31 (Bilant) = r64 (cpp). Diferenta este de 1 leu mai mult la Cpp decat in bilant. Suma corecta este in Bilant. Nu am introduse date in anul 2008. Firma si-a inceput activitatea din sept. 2009. Am dat actualizare formulare si dupa aceea actualizare date.
Va multumesc anticipat pentru ajutor!
Am instalata actualizarea 349 si constat ca bilantul generat nu corespunde cu PDF-ul mamii lor...
Au cu totul un alt formular
Ex.Imobilizari defalcate.
1.Cheltuieli de constituire (ct.201-2801)
2.Cheltuielile de dezvoltare (ct.203-2803-2903)
.....
Fac bilantul in SAGA din 2007 si nu am avut probleme.
Va rog verificati si voi .
Se intampla oare ceva la mine in program ????
Au cu totul un alt formular
Ex.Imobilizari defalcate.
1.Cheltuieli de constituire (ct.201-2801)
2.Cheltuielile de dezvoltare (ct.203-2803-2903)
.....
Fac bilantul in SAGA din 2007 si nu am avut probleme.
Va rog verificati si voi .
Se intampla oare ceva la mine in program ????

M-am tot gandit la V.349 si cred ca ai dreptate TomaC. Eu aveam V.349 descarcata, dar bilanturile le-am facut pana in 18.02.2010 cand aveam descarcata doar V.348 si dupa descarcarea V.349 nu am mai dat Actualizare formule si Date in bilanturile intocmite. La ORC mi-a spus ca este eroare la date ADMINISTRATOR - ce anume ca numai numele se trece ?. Aceasi problema a avut-o inca o doamna, in fata mea, care lucra tot cu SAGA. La telefon, o colega care lucreaza tot cu SAGA mi-a spus ca a avut aceasi problema cu o saptamana inainte si ca trebuie sa redescarc versiunea 349 si va fi ok. Am descarcat V.350 care aparuse si a fost bine.
Am verificat disketa si am observat ca lipsea in fisierul sau sectiunea "Unitate" un "21" Pers.fizice autoriz.membre CECCAR, inainte de localitate. Dupa actualizare a fost OK si a aparut si V.1.02 la Bilant.
Am redat problema pt.ca pot avea si altii aceasi problema si sa corecteze inainte de a merge cu Bilantul la ORC.
Am verificat disketa si am observat ca lipsea in fisierul sau sectiunea "Unitate" un "21" Pers.fizice autoriz.membre CECCAR, inainte de localitate. Dupa actualizare a fost OK si a aparut si V.1.02 la Bilant.
Am redat problema pt.ca pot avea si altii aceasi problema si sa corecteze inainte de a merge cu Bilantul la ORC.