Salutare la toti!Am instalat pe acelasi calculator si Saga C si Saga S.Dar cand incerc sa dau salvarea bazei de date imi da niste erori.Ma intreb daca fac copii de siguranta ale celor 2 directoare unde sunt instalate programele fara sa mai fac salvarea bazei de date cum procedez cand schimb windowsul sa nu pierd datele deja introduse?
astept un raspuns urgent!
multumesc anticipat!
Schimbare windows
Erori pot apărea destul de rar în anumite condiţii. Poţi face salvare fără probleme deschizând pe rând programele şi făcând salvare separat pentru fiecare program. Nu le lăsa deschise pe amândouă când faci salvare.
În cazul unei reinstalări a sistemului, da poţi salva tot folderul Saga C.3.0 sau Saga S.3.0 de pe partiţia C, dar imediat după reinstalarea sistemului de operare şi după ce recopiezi fişierele salvare trebuie să reinstalezi versiunea full a programelor (SetupC.exe ţi SetupS.exe).
Este suficientă salvarea din folderele în care sunt instalate programele, a folderelor cu numele corespunzător firmelor create (0001, 0002, etc.) şi a fişierelor firme.dbf şi oameni.dbf. În acest caz după restaurarea sistemului de procedează astfel: reinstalezi versiunea full şi copiezi de unde ai salvat acele foldere şi fişiere în locaţia în care ai instalat programele.
În cazul unei reinstalări a sistemului, da poţi salva tot folderul Saga C.3.0 sau Saga S.3.0 de pe partiţia C, dar imediat după reinstalarea sistemului de operare şi după ce recopiezi fişierele salvare trebuie să reinstalezi versiunea full a programelor (SetupC.exe ţi SetupS.exe).
Este suficientă salvarea din folderele în care sunt instalate programele, a folderelor cu numele corespunzător firmelor create (0001, 0002, etc.) şi a fişierelor firme.dbf şi oameni.dbf. În acest caz după restaurarea sistemului de procedează astfel: reinstalezi versiunea full şi copiezi de unde ai salvat acele foldere şi fişiere în locaţia în care ai instalat programele.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.