Economisti, ni se pregateste ceva!!! Ceva rau , normal !

Scrie răspuns
septimiuv

#106 Mesaj de septimiuv »

sunt curios de o chestie :lol:
eu am firma care are caen de contabilitate fara sa fiu expert, adevarul e ca nu pot sa fac bilanturi pe firma, dar pt asta apelez la un expert
intrebarea e... eu ce fac? merg mai departe sau merg mai departe? :twisted:

paturcai

#107 Mesaj de paturcai »

Eu as alege sa mergi mai departe, deci varianta a doua.
:wink:
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

florescud

#108 Mesaj de florescud »

Teoretic si ipotetic,ar trebui sa mergi mai departe,dar dupa redefinirea conceptului de expert contabil.Pana atunci...mergi mai departe! :lol:
Gata,ne vedem mai pe seara,se trezeste copilul si trebuie sa-i dau papica,apoi plimbarica,iar papica si,gata s-a facut seara!

paturcai

#109 Mesaj de paturcai »

Scrisoarea colegei noastre FlorescuD - pe care nu o cunosc - a fost un "pic" periata, adaugita si s-a oprit pe masa domnului senator Dan VOICULESCU care este senatorul care ma reprezinta in circumscriptia mea electorala.
Asta vrea sa dovedeasca un fapt: nu trebuie sa ma intreb cine este semnatarul unui protest, cine este purtatorul lui sau de ce o face. Important este ca o face in numele unei bresle si ca-l doare si ca ii este amenintata insasi stabilitatea financiara.
Asa cum am scris, nu o cunosc pe FlorescuD, dar pentru ideile pe care le-a expus in scrisoarea respectiva a dovedit ca este atasata profesiei si ca o doare.
Valentina poate nu scrie pe site-ul SAGA, nu are timp, am aproape 20 de cunoscuti carora le-am recomandat SAGA, si care l-au cumparat fara sa clipeasca fara sa ma intrebe daca nu cumva sunt actionar la SAGA. Cuvantul si mai ales faptul ca m-am zbatut ca si lor sa le fie bine a fost apreciat si au migrat de pe programe scumpe si greoaie catre aceasta nijuterie de program.
Le-a fost de-ajuns ca le-am dovedit ca doresc sa-i ajut fara sa solicit ceva in schimb. Sa fie cumva altruism acest cuvant?

danilevicis

#110 Mesaj de danilevicis »

PaturcaI, chiar ai fost si ai depus hartia la Dan Voiculescu?
Bravo!
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

paturcai

#111 Mesaj de paturcai »

Chiar i-am trimis e-mailul, si din "intamplare" am avut-o clienta pe fata lui Dan Voiculescu, Camelia. Tot "intamplator" am sa iau legatura cu ea daca vad ca senatorul nu va raspunde. Hartia a poposit electronic in emailul dlui Voiculescu, si desi sunteti sceptici, credeti-ma ca omul asta a raspuns absolut tuturor.

danilevicis

#112 Mesaj de danilevicis »

PaturcaI,
Avand in vedere ca Voiculescu a terminat ASE-ul si are legaturi cu ASE-ul, si fiind, politic vorbind, impotriva PDL, poate face ceva, cu breasla economistilor in aceasta chestiune.
Felicitari pentru curaj, initiativa si energie.
Fericiţi cei ce flămânzesc şi însetează de dreptate, că aceia se vor sătura.
:wink:
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

florescud

#113 Mesaj de florescud »

Am revenit,bravo Paturcai,ca ai si trimis-o undeva,ar trebui trimisa si la televiziuni,pentru ca ele vor mai dezbate si sa aiba din timp punctul nostru de vedere.
Ar trebui sa ajunga si la Camera deputatilor poate si la Asociatia patronatului(nu stiu exact cum se numeste),ei sigur vor fi invitati la dezbaterea pe aceasta tema.Ce parere aveti?Poate ar fi bine sa o trimitem cu curier rapid,sa fim siguri ca ajuns.Pot si eu sa trimit daca sunteti de acord.As vrea sa stiu nr .de membri ai Forumului nostru,daca se poate,sa completez in scrisoare.

Si,Paturcai,sigur ca ma doare,dar daca as fi membru ceccar,sincer,nu mai cred acest lucru,cu toate ca ,omeneste vorbind,as simpatiza cu nemembrii,dar...doar atat. :wink:

florescud

#114 Mesaj de florescud »

In alta ordine de idei,vad ca pdl-ul e contra tuturor,aflu azi ca senatul aprobase prelungirea concediului de materniate de la 126 zile la 168,dar camera deputatilor a respins acest lucru,cu toate ca imbatranirea populatiei este chiar ingrijoratoare in tara noastra.

albul498

#115 Mesaj de albul498 »

am sa incerc si eu la d-na Roberta Anastase ptr ca are biroul in cartierul meu si organizeaza 8 martie la un restaurant la care tin contabilitatea poate daca incercam pe mai multe cai rez ceva concret ce ziceti?

danilevicis

#116 Mesaj de danilevicis »

florescud, sunt 25.562 membri saga inregistrati, scrie pe pagina de start, in josul paginii
Felicitari celor care dau nastere la copii, in ziua de azi ! Respect!

paturcai

#117 Mesaj de paturcai »

AlbuL498 am sa te rog sa faceti o incercare atat cat poti si la nivelul la care poti.
Orice ajutor este binevenit.

paturcai

#118 Mesaj de paturcai »

Descopar un fapt incredibil:
CECCAR-ul este un organism GUVERNAMENTAL.
ACEASTA ORGANIZATIE NON-GUVERNAMENTALA FUNCTIONEAZA IN BAZA UNEI Hotarari de Guvern nr. 316/1995.
Un organism de Stat care imi apara mie drepturile?
MIE?
http://www.ceccar.ro/_b/ro/activitate_1995.pdf
Va sa zica toti expertii contabili sunt produsul statului si ma astept ca ei sa "apere" pe liberii profesionisti?
Doamne Dumnezeule Mare!

albul498

#119 Mesaj de albul498 »

am vb cu secretara d-nei Roberta acum 5 min si mi-a confirmat ca ma ajuta sa-i dea aceasta scrisoare.O sa va dau un raspuns sigur maine 04.03.2010

paturcai

#120 Mesaj de paturcai »

Oh Doamne!
O veste buna.
NU UITATI!
AA VREM O ASOCIATIE CARE SA NE PROTEJEZE.
SUNT DE ACORD SA SE INFIINTEZE LA BEIUS IAR TOAMC-UL SA FIE PRESEDINTE.
Dragi colegi suntem singuri in fata stihiilor. Ce nu pricepeti? Ce va trebuie? Bila agatata de picior? Am stat inainte de '89 cu bila la picior, si vorba lui Eugen01 am primit libertatea ca sa nu stim ce sa facem cu ea. Unde sa ajungem?
Sa fiu spionul statului in firma de la care imi castig painea?
Niciodata!

Scrie răspuns