probleme de listat cu cod de bare
probleme de listat cu cod de bare
Va rog frumos sa ma ajutati, nu pot lista declaratiile cu cod de bare. Programul arata o eroare de dLL. , listand fara cod de bare , asta ma face sa le intocmesc ulterior in programul celor de fisc. Multumesc!
Alegeti sa reinstalati SAGA prin descarcarea versiunii FREE de pe site si dati instalare ca si cum nu ati avut niciodata instalt SAGA pe computer; adica exact in directorul in care l-ati instalat prima oara.
GETCB.dll este fisierul care se ocupa cu codul de bare si ar trebui sa-l aveti in directorul in care SAGA s-a instalat.
Daca tipariti folosind o imprimanta din retea este posibil ca acel cod de bare sa nu functioneze (la mine sunt 2 firme pentru care refuza sa se tipareasca in retea codul de bare).
Daca nu merge si nu merge mai aveti o optiune:
Instalati PDFCreator si transformati OP-urile/Declaratiile in PDF dupa care tipariti acel PDF.
Asta este varianta pe care o folosesc pentru acele 2 firme.
Si merge.
GETCB.dll este fisierul care se ocupa cu codul de bare si ar trebui sa-l aveti in directorul in care SAGA s-a instalat.
Daca tipariti folosind o imprimanta din retea este posibil ca acel cod de bare sa nu functioneze (la mine sunt 2 firme pentru care refuza sa se tipareasca in retea codul de bare).
Instalati PDFCreator si transformati OP-urile/Declaratiile in PDF dupa care tipariti acel PDF.
Si merge.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
- fagarasa176
Prompt ca de obicei...paturcai scrie:Alegeti sa reinstalati SAGA prin descarcarea versiunii FREE de pe site si dati instalare ca si cum nu ati avut niciodata instalt SAGA pe computer; adica exact in directorul in care l-ati instalat prima oara.
Si merge.

PS: nici nu am apucat sa dau cautare pe forum

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!