taxa serviciu public radiodifuziune
taxa serviciu public radiodifuziune
Buna ziua
Spuneti-mi va rog a mai primit cineva recent telefoane la sediile societatiilor pentru achitare taxa radiodifuziune.E ok sa achit aceasta taxa pentru anii 2007-2008-2009 si sa o inregistrez numai in baza Op-ului.Se aplica situatia chiar daca am contract de inchiriere cu pers fizica si achita acesta factura de energie.M-au zapacit cu insistenta lor si cu amenintarile legate de amenzi si penalitati.Daca ati platit si inregistrat ce cont ati folosit 635?
Multumesc anticipat.
Spuneti-mi va rog a mai primit cineva recent telefoane la sediile societatiilor pentru achitare taxa radiodifuziune.E ok sa achit aceasta taxa pentru anii 2007-2008-2009 si sa o inregistrez numai in baza Op-ului.Se aplica situatia chiar daca am contract de inchiriere cu pers fizica si achita acesta factura de energie.M-au zapacit cu insistenta lor si cu amenintarile legate de amenzi si penalitati.Daca ati platit si inregistrat ce cont ati folosit 635?
Multumesc anticipat.
Concret ce inseamna perioada "neclara" si''clara''?Unde pot sa ma documentez?Mentionez ca au sunat la 5 firme pana in momentul de fata si la 2 zile revin continuu cu telefoanele.Ar trebui sa am o baza legala sa le refuz plata,daca intr-adevar neplata atrage dupa sine amenzi enorme.Dati-mi mai multe amanunte daca cunoaste-ti mai indeaproape subiectul.Va rog frumos.Trebuie sa adopt o variata sau alta ca nu ma mai tin nervii.....si eu stau bine cu ei de obicei
Am primit anul trecut instiintari pentru anii 2006-2007-2008 cu o valoare totala de 1080 lei si tocmai pentru situatia era neclara si parerile erau impartite am refuzat sa le achitam.Acum cand a mai trecut ceva timp revin iata cu instiintari unde au renuntat la anul 2006,dar trec anii 2007-2008-2009 astfel incat sa iasa la final tot suma totala de 1080 lei .Foarte impresionant cu cata usurinta au renuntat la un an de taxa.Poate daca ii mai ignor un an vor renunta si la 2007 

Concret (inseamna BETON in limba engleza):
http://www.avocatnet.ro/content/article ... nderi.html
http://www.avocatnet.ro/content/article ... nderi.html
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
- fagarasa176
Beton...erau la data la care se solicitau acei bani.

Daca am televizor in firma, e o problema.
Desi pare, daca firma are contract cu ENEL/RENEL/BENEL/TINEL si alte d'astea, pe factura de energie electrica apare si abonamentul la radio. Cred ca daca ai TV in firma trebuie sa faci contract cu TVR.

Daca am televizor in firma, e o problema.
Desi pare, daca firma are contract cu ENEL/RENEL/BENEL/TINEL si alte d'astea, pe factura de energie electrica apare si abonamentul la radio. Cred ca daca ai TV in firma trebuie sa faci contract cu TVR.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
Nu amesteca lucrurile.fagarasa176 scrie:Concret...legea nu mai are nici o valoare...
Fiscal nu mai exista MICROINTREPRINDERI
Microintreprinderile exista si vor exista si sunt definite de Legea 346/2004.
A nu se confunda cu impozitul pe venturile microintreprinderilor ...Art. 4. -(1)Întreprinderile mici şi mijlocii se clasifică, în funcţie de numărul mediu anual de salariaţi şi de cifra de afaceri anuală netă sau de activele totale pe care le deţin, în următoarele categorii:
a.microîntreprinderi - au până la 9 salariaţi şi realizează o cifră de afaceri anuală netă sau deţin active totale de până la 2 milioane euro, echivalent în lei;
b.întreprinderi mici - au între 10 şi 49 de salariaţi şi realizează o cifră de afaceri anuală netă sau deţin active totale de până la 10 milioane euro, echivalent în lei;
c.întreprinderi mijlocii - au între 50 şi 249 de salariaţi şi realizează o cifră de afaceri anuală netă de până la 50 milioane euro, echivalent în lei, sau deţin active totale care nu depăşesc echivalentul în lei a 43 milioane euro.
Marian Apetre
- fagarasa176
Da............Citesc de cand am postat aici subiectul.E delicata.Desi atitudinea e impotriva taxei,fantastic cati oameni au reactionat,din toata tara,pe forumuri diferite,nu stiu daca e ok sa nu platesc.Firmele au contract de inchiriere sau de comodat dupa caz,persoana fizica achita factura de energie.Am inteles ca cei care au avut o atitudine de genul ''intai factura dupa aceea va fac plata ''au fost lasati in pace.Prostie....Ce distractie mi-am gasit si eu astazi de ziua femeii. 

- danilevicis
nu-i baga in seama....
platesti doar de acum incolo, acum daca nu achiti ce scrie pe fact de la electrica, e.on, iti taie curentu', dar din urma eu am ignorat ce am primit de la recuperari debite, si nu s-a intamplat nimic
platesti doar de acum incolo, acum daca nu achiti ce scrie pe fact de la electrica, e.on, iti taie curentu', dar din urma eu am ignorat ce am primit de la recuperari debite, si nu s-a intamplat nimic
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic