furnizori si clienti analitic

morarum

furnizori si clienti analitic

#1 Mesaj de morarum »

pe baca si reg.casa ca sa pltesc sau sa incasez pe analitice nu stiu cum se poate incasa sau plati furnizorii sau clienti in ordine alfabetica -acum eu caut un client sau furnizor in functie de cum sunt introdusi.
Cum sa scap de povara asta
Multumesc mult

herganiec

Re: furnizori si clienti analitic

#2 Mesaj de herganiec »

morarum scrie:pe baca si reg.casa ca sa pltesc sau sa incasez pe analitice nu stiu cum se poate incasa sau plati furnizorii sau clienti in ordine alfabetica -acum eu caut un client sau furnizor in functie de cum sunt introdusi.
Cum sa scap de povara asta
Multumesc mult
Programul, în mod normal afişează clienţii sau furnizorii în ordine alfabetică atunci când mergi să selectezi unul din ei.
Dacă mergeţi să selectaţi după cod, apar afişaţi în ordinea introducerii.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

tomac

#3 Mesaj de tomac »

La introducerea unei plăţi/încasări, poţi face să nu introduci contul analitic. Spre exemplu dacă ai de introdus o plată, completezi pe debit 401 şi dai enter. Programul te va atenţiona că la contul 401 există analitice şi dai Ok să treci mai departe. Completezi suma şi apoi apeşi pe butonul Facturi care se va activa imediat ce introduci contul 401 şi dai enter. În fereastra care apare poţi alege furnizorii ordonaţi alfabetic. După ce alegi factura/facturile pe care le achiţi şi dai accept se va înlocui contul 401 cu 401.xxxxx, analiticul corespunzător furnizorului pe care îl achiţi. Procedura este asemanătoare în cazul clienţilor.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns