conturi in afara bilantului

Încuiat
dudumand

conturi in afara bilantului

#1 Mesaj de dudumand »

cum fac sa introduc o suma intr-un cont in afara bilantului?Am incercat in debit 8033 sa introduc o suma dar nu imi da voie fara un corespondent in credit.
Si inca o problema:de la ultima actualizare a programului la data scadentei furnizori in loc sa calculeze data la 7 zile asa cum facea pana acum imi calculeaza fie la 9 fie la 11 zile, cu toate ca la furnizori data scadentei e trecuta 7 zile!

septimiuv

#2 Mesaj de septimiuv »

fa un cont 999 si pune-l in corespondenta cu clasa 8

slusariucg

#3 Mesaj de slusariucg »

va rog, as avea nevoie de o sugestie...
am o balanta de verificare pe luna iunie de la o cunostinta,balanta pe care as vrea s-o pun pe calculatoru meu pt a repara niste greseli.
fiind iulie aceasta balanta o va depune si la bilant
am creat firma si am introdus sumele precedente.
acum pt rulajul curent nu vreau sa introduc notele contabile ci pt rapiditate as introduce rulajele lunare sa ajung la balanta initiala , si apoi as face corecturile.
asadar am incercat sa introduc la operatii diverse tot ce e pe debit prin 891 si la fel cu ce e in cred , dar nu ma lasa sa validez.

intrebarea e cum sa introduc mai rapid rulajul curent, sa iasa si balanta cu toate cele 8 coloane si sa nu introduc notele contabile, ci doar rulajele lunare ale conturilor?

multumesc

slusariucg

#4 Mesaj de slusariucg »

desi am reusit sa validez nota contabila , conturile de chelt si venituri nu apar in noua balanta....si am incercat sa le introduc nu numai cu 891 ci si cu alt cont....933de ex, ceva inafara bilantului.....
cum sa le introduc si sa le validez, restul datelor apar...

slusariucg

#5 Mesaj de slusariucg »

am rezolvat-o , oricum mersi ca existati...si la nevoie ne ajutati...

Încuiat