Economisti, ni se pregateste ceva!!! Ceva rau , normal !

Scrie răspuns
tamazlicariue

#286 Mesaj de tamazlicariue »

Nicaieri in Codul muncii nu se limiteaza numarul de contracte de munca ,in acest fel,fiecare avand libertatea,ca in timpul sau liber sa-si exercite meseria,in baza unor contracte de munca cu timp redus.

Nu credeti ca dati idei de modificare si a Codului muncii?
De exemplu ar putea limita contractele de munca la maxim 4 cu 2 ore,8 cu 1 ora s.a.m.d. in asa fel incat sa nu se depaseasca norma de 8 ore /zi,48 de ore pe saptamana?

albul498

#287 Mesaj de albul498 »

am primit un email de la isa si i-am transmis ca am primit adeziuni ptr asociatie ,am lasat si un numar de tel.am inceput sa creez un folder cu ele.In privinta intalnirii mele cu d-na Roberta Anastase de joi la ora 15,(este presedinta camerei deputatilor) este binevenit,va rog sa ma contactati si vom merge impreuna.

florescud

#288 Mesaj de florescud »

''Nu credeti ca dati idei de modificare si a Codului muncii?
De exemplu ar putea limita contractele de munca la maxim 4 cu 2 ore,8 cu 1 ora s.a.m.d. in asa fel incat sa nu se depaseasca norma de 8 ore /zi,48 de ore pe saptamana?''

Sa nu fim acum ca ala cu drobul de sare,ce sa facem,asta e legislatia prezenta tre sa ne folosim de ea.

Paturcai,sunteti bun de moderator,ceea ce,se vede ca este important.
Ma bucur si eu ca se concretizeaza ceva,sper ca bun.

paturcai

#289 Mesaj de paturcai »

Multumesc FlorescuD pentru aprecieri.
:wink:
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

alupeio634

#290 Mesaj de alupeio634 »

paturcai scrie:Acum realizez eu cine era in spatele lui AlupeiO.....
Deci ia uite-o pe Otilia Alupei de la COnta.ro la noi in casa.............
:wink:
pai, nu ? :D

Abia acum am aflat ca si voi va gandeati la o asociatie profesionala a tagmei contabilicesti. La noi lucrurile sunt mai avansate, va invitam cu tot dragul si cu tot respectul sa va alaturati demersului nostru, al celor de pe conta.ro, astfel vom capata putere- doar stiti "unde-s 2 puterea creste"
:D

Cei ce doriti sa veniti alaturi de noi, sunteti TOTI bineveniti ! Avem aceleasi interese. Facem ac. asociatie ca sa ne fie de ajutor.
Pe scurt - scurt, dupa parerea mea, cele mai importante sunt :
1. modificarea legislatiei astfel incat sa fie mai usor de folosit si mai putin interpretabila, ceea va ajuta si pct. 2 (de mai jos)
2. implementarea unui statut onorabil al contabilului in societate
3. liberul acces la profesie si la practicarea ei

Adeziunile se pot trimite si direct Isei = initiatoarea asociatiei, la e-mail [email protected] , atentie la cei 2 n din ID

Am vazut comentarii despre cotizatie si va spun ca pragurile de pana la 300 lei (vedeti ca nu am sarit nici macar ca idee de aceasta limita) au fost puse pt. a vedea disponibilitatea financiara a celor ce doresc sa adere. Dupa cum ati observat sau o puteti face de acum incolo, cele mai multe voturi sunt in plaja 0-100 lei, la asta ma si asteptam. Banii sunt necesari pt. chelt. curente, nu putem functiona doar cu aer, totul costa, stiti bine. Probabil vom pleca la drum cu numai cateva sute de adeziuni, asa ca banii nu vor fi mare lucru la o cotizatie de circa 50-100 lei anual !! atentie, ANUAL !!

Cel mai important element in asociatie sunt OAMENII. Trebuie cooptati oameni care sa aiba bune conexiuni/legaturi in societate, pt a ne putea deschide usile de care avem nevoie. Sa nu credeti ca obiectivele noastre sunt lesne de atins, dimpotriva. Ne inhamam la un drum f greu, f anevoios, vom lupta cu forte redutabile si va trebui sa avem toate armele necesare, mai ales ca suntem actori noi in piesa asta. Anii trecuti au mai fost incercari de a face o astfel de asociatie si mesajul primit din afara a fost ceva de genul " stati dracu' in banca voastra". E drept ca si mediul de atunci nu e cel de acum, proiectul asta de modif. a legii conta a inflamat lumea contabila si chiar cea de afaceri suficient de mult incat sa ne dea sanse mai bune de castig. De infiintat nu e greu, de facut ce isi propune e greu.
Eu imi doresc f mult aceasta asociatie, dar mult mai mult vreau ca ea sa isi atinga scopul pt. care va fi creata, nu sa ramana o alta asociatie obscura, in care doar sa ne intalnim si sa ne plangem pe umar unii altora, ba sa ne mai si coste asta.
Haideti, dragilor, sa facem lucrurile cu calm si intelepciune, entuziasmul este excelent doar daca nu-i excesiv, lipsindu-ne de luciditatea si echilibrul atat de necesare intr-un asemenea demers.

numai bine.
Ultima oară modificat Mie Mar 10, 2010 2:20 pm de către alupeio634, modificat de 4 ori în total.

albul498

#291 Mesaj de albul498 »

am trimis d-nei ISA adeziunile care le-am orimit pana acum pe email,Asa ca oameni buni santem pe un drum bun.Felicitari!!

sgarburav

#292 Mesaj de sgarburav »

alupeio634 scrie:
Adeziunile se pot trimite si direct Isei = initiatoarea asociatiei, la e-mail [email protected] , atentie la cei 2 n din ID.
Initiatoarea si nasa de drept :)

muresans

adeziune la A.P.E.C.

#293 Mesaj de muresans »

Vreau si eu sa ma inscriu in aceasta asociatie dar nu ma prea pricep,sunt contabila veche dar noua cu internetul.Il rog pe D-nul Piturcai care este foarte amabil sa ma inscrie.Muresan Silvia CNP 2430417120678 domiciliul Cluj Napoca str.Alexandru Vaida Voevod nr.66 sc.3 et.2 ap.31,Bul.Identitate Seria BR NR.524527 emis de Politi Cluj Napoca la 03.11.1995.Studii medii economice ,angajata in mediu privat. Va multumesc mult de tot pt.efortul pe care il faceti si va urez succes.

teodorg133

#294 Mesaj de teodorg133 »

am trimis adeziunea dnei Isa la adresa care ne-ati [email protected] si cred ca nu merge de pe yahoo...mi s-a returnat ca adresa este gresita...ce o fi ?? :roll: :roll:

ps. dl. "Piturcai" cum v-a botezat dna muresan , v-ati asigurat de miel de Paste ( nici o legatura cu antrenorul :wink: )....daca nu pot, va dau datele si "aderati-ma " si pe mine....poate nu stiu nici eu sa umblu cu yahoo!! :shock: :shock:
[color=red] "Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi".
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx

paturcai

#295 Mesaj de paturcai »

Incercati si la d-na Loredana.
[email protected] scrieti MARIUS_ALBU_JR ca nu se vede din cauza pacatoasei de sublinieri.

alupeio634

#296 Mesaj de alupeio634 »

teodorg133 scrie:am trimis adeziunea dnei Isa la adresa care ne-ati [email protected] si cred ca nu merge de pe yahoo...mi s-a returnat ca adresa este gresita...ce o fi ?? :roll: :roll:

ps. dl. "Piturcai" cum v-a botezat dna muresan , v-ati asigurat de miel de Paste ( nici o legatura cu antrenorul :wink: )....daca nu pot, va dau datele si "aderati-ma " si pe mine....poate nu stiu nici eu sa umblu cu yahoo!! :shock: :shock:
eu am fost tuta, primesc !
am pus un i la "canals".

deci : [email protected] , fara i-ul ala , ufff, iertati-ma ! am modificat si in postul de mai sus.
Ultima oară modificat Mie Mar 10, 2010 2:24 am de către alupeio634, modificat 1 dată în total.

paturcai

#297 Mesaj de paturcai »

Nicicand nu am vazut atata forfota la ora 21,40 pe forum.
Niciodata.
Am ochit vreo 8 inisi care dau improspatare din minut in minut sa vada ultimele noutati(dimam403, ivanz, muresans, oprescum, paturcai - asta's eu -, sgarburav, teodorog133, tontv677 si 22 VIZITATORI).
Am inscris-o pe doamna Muresan SIlvia, i-am trimis email lui Loredana acum 16 minute.
Bravo!
Ne intereseaza pe toti sa stim si sa aflam. Pe mess Loredana a iesit de ceva minute. I s-a aprins beculetul galben. Nu stie de mine. Nu inca. E tarziu poate sau nu! Nu ma risc. Incerc maine pe forum sa vedem ce vesti ne aduce. Maine e miercuri. JOI SE INTALNESTE.
Joi!

teodorg133

#298 Mesaj de teodorg133 »

Gata, am trimis adeziunea, yesssssssssss !!! Dumnezeu sa ne ajute !!! :lol:
[color=red] "Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi".
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx

muresans

aderare

#299 Mesaj de muresans »

Va rog sa ma scuzati D-ule Paturcai ca am gresit scrierea numelui D-vostra dar a fost numai si numai din greseala.Nici o intentie de a va face fotbalist.

sgarburav

Re: aderare

#300 Mesaj de sgarburav »

muresans scrie:Va rog sa ma scuzati D-ule Paturcai ca am gresit scrierea numelui D-vostra dar a fost numai si numai din greseala.Nici o intentie de a va face fotbalist.
Stimata doamna, am ras cu lacrimi, cu toate ca sunt cu sufletul la gura.
Ati fost tare simpatica! Nimeni nu pune la indoiala gresala dvs, mai ales ca dl Paturca nu joaca intr-o liga mica incepand de acum.

Scrie răspuns