paturcai scrie:Acum realizez eu cine era in spatele lui AlupeiO.....
Deci ia uite-o pe Otilia Alupei de la COnta.ro la noi in casa.............

pai, nu ?
Abia acum am aflat ca si voi va gandeati la o asociatie profesionala a tagmei contabilicesti. La noi lucrurile sunt mai avansate, va invitam cu tot dragul si cu tot respectul sa va alaturati demersului nostru, al celor de pe conta.ro, astfel vom capata putere- doar stiti "unde-s 2 puterea creste"
Cei ce doriti sa veniti alaturi de noi, sunteti TOTI bineveniti ! Avem aceleasi interese. Facem ac. asociatie ca sa ne fie de ajutor.
Pe scurt - scurt, dupa parerea mea, cele mai importante sunt :
1. modificarea legislatiei astfel incat sa fie mai usor de folosit si mai putin interpretabila, ceea va ajuta si pct. 2 (de mai jos)
2. implementarea unui statut onorabil al contabilului in societate
3. liberul acces la profesie si la practicarea ei
Adeziunile se pot trimite si direct Isei = initiatoarea asociatiei, la e-mail
[email protected] , atentie la cei 2 n din ID
Am vazut comentarii despre cotizatie si va spun ca pragurile de pana la 300 lei (vedeti ca nu am sarit nici macar ca idee de aceasta limita) au fost puse pt. a vedea disponibilitatea financiara a celor ce doresc sa adere. Dupa cum ati observat sau o puteti face de acum incolo, cele mai multe voturi sunt in plaja 0-100 lei, la asta ma si asteptam. Banii sunt necesari pt. chelt. curente, nu putem functiona doar cu aer, totul costa, stiti bine. Probabil vom pleca la drum cu numai cateva sute de adeziuni, asa ca banii nu vor fi mare lucru la o cotizatie de circa 50-100 lei anual !! atentie, ANUAL !!
Cel mai important element in asociatie sunt OAMENII. Trebuie cooptati oameni care sa aiba bune conexiuni/legaturi in societate, pt a ne putea deschide usile de care avem nevoie. Sa nu credeti ca obiectivele noastre sunt lesne de atins, dimpotriva. Ne inhamam la un drum f greu, f anevoios, vom lupta cu forte redutabile si va trebui sa avem toate armele necesare, mai ales ca suntem actori noi in piesa asta. Anii trecuti au mai fost incercari de a face o astfel de asociatie si mesajul primit din afara a fost ceva de genul " stati dracu' in banca voastra". E drept ca si mediul de atunci nu e cel de acum, proiectul asta de modif. a legii conta a inflamat lumea contabila si chiar cea de afaceri suficient de mult incat sa ne dea sanse mai bune de castig. De infiintat nu e greu, de facut ce isi propune e greu.
Eu imi doresc f mult aceasta asociatie, dar
mult mai mult vreau ca ea sa isi atinga scopul pt. care va fi creata, nu sa ramana o alta asociatie obscura, in care doar sa ne intalnim si sa ne plangem pe umar unii altora, ba sa ne mai si coste asta.
Haideti, dragilor, sa facem lucrurile cu calm si intelepciune, entuziasmul este excelent doar daca nu-i excesiv, lipsindu-ne de luciditatea si echilibrul atat de necesare intr-un asemenea demers.
numai bine.