Un bărbat surprins la amanta de către soţie, sare de la etajul 5. In cădere se gândeşte: Nu puteam să stau acasă cu nevasta…să mănânc un grătar..să beau un spriţ…şi… cine ştie…..poate să fac şi sex?!? “Doamne, dacă scap cu viaţă, am să devin un soţ model..!”
Cade cu noroc pe o căpiţă de iarbă proaspăt cosită din spaţiul verde al blocului şi cugetă :
“Doamne, cum e omul….numai două secunde am fost disperat şi câte prostii mi-au trecut prin cap….!”
Un arab mergea pe strada. La un moment dat un tip striga:
- Ahmed… nevasta-ta te inseala!
Arabul se face rosu la fatza … scoate cutitul si fuge
catre casa. Pe drum, este calcat de o masina. In ambulanta, in drum
spre spital, incepe sa reflecteze:
- Ar trebui sa ma calmez un pic…. intai si intai…..
sunt burlac… in al doilea… nici nu ma cheama Ahmed …
O femeie se întoarce acasă dimineaţă. Bărbatul o întreabă unde a fost pînă la ora aia, la care femeia răspunde că a dormit la cea mai bună prietenă a ei. Bărbatul dă telefon la 10 cele mai bune prietene ale soţiei. Nici una nu- i confirmă ca a dormit noaptea la ea…
Se întoarce bărbatul dimineaţă acasă. Femeia îl întreabă unde a fost pînă la ora aia. El răspunde că a dormit acasă la cel mai bun prieten. Femeia telefonează la 10 cei mai buni prieteni ai soţului ei şi, din toţi, 8 îi confirmă că într- adevăr noaptea precedentă soţul ei a dormit la ei, iar ceilalţi 2 insistă că încă se află acolo…
Un cuplu in varsta sta ca intotdeauna pentru micul dejun pe terasa. Deodata, sotia se apleaca peste masa si ii trage sotului una de-l lipeste cu spatele de scaun. O vreme e liniste, apoi intreaba batranul mirat:
- Pentru ce dracu’ a fost asta?
- Pentru 45 ani de sex nereusit.
El sta pe ganduri afundat in scaun. Dupa o vreme, se ridica si ii trage femeii una peste cap de zboara cu tot cu scaun.
- Da’ tu de ce ai facut asta? zbiara ea la el…
- De unde dracu stii tu diferenta dintre un sex reusit si unul nereusit?
am ras cu lacrimi....

[color=red] "Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi".
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx